Στην 2η Διεθνή Έκθεση Verde.Tec η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου για πρώτη φορά!

Στην 2η Διεθνή Έκθεση Verde.Tec που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συμμετείχε το τριήμερο 2-4 Μαρτίου 2018
η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου για πρώτη φορά.
Στο περίπτερο της Π.Ε.Δ. Ηπείρου φιλοξενήθηκαν οι Δήμοι από όλη την Ήπειρο και παρουσιάστηκε συνολικά το έργο που πραγματοποιείται στην περιοχή, αναφορικά με τις παρεμβάσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα και τις δράσεις που ενισχύουν την πράσινη ενέργεια, τις οικολογικές μετακινήσεις, τη μείωση των δαπανών για ενέργεια κ.α.
Μάλιστα, στο πλαίσιο της Έκθεσης διαγωνίστηκαν και βραβεύτηκαν τρεις Δήμοι της Ηπείρου, οι Αρταίων, Ηγουμενίτσας και Νικολάου Σκουφά για έργα με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα που έχουν κάνει ή δρομολογήσει.
Εκ μέρους της Π.Ε.Δ. Ηπείρου στην Έκθεση παρέστη ως συντονιστής το μέλος του Δ.Σ της Π.Ε.Δ. Ηπείρου και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων, κ. Βασίλης Βλέτσας, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει:
«Η συμμετοχή στην 2η Διεθνή Έκθεση Verde.Τec ήταν μια πρωτοβουλία της Π.Ε.Δ. Ηπείρου, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά σε ανάλογη δράση με τη συμμετοχή και των 18 Δήμων της Ηπείρου, σε μια έκθεση με ιδιαίτερο αλλά και πολύ ενδιαφέρον θέμα. Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία για στοχευμένη προβολή σε ειδικό κοινό του προορισμού «Ήπειρος». Το Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Ηπείρου ευχαριστεί θερμά τους Δήμους που συμμετείχαν και συγχαίρει τους τρεις που διαγωνίστηκαν και βραβεύτηκαν, αναδεικνύοντας την Ήπειρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]