17χρονος Αλβανός στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ... μεγάλη ποσότητα κάνναβης & φυσίγγια (kalashnikov) στα ελληνοαλβανικά σύνορα

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ 
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι σε δύσβατη περιοχή του Νεοχωρίου Κτισμάτων Ιωαννίνων, κοντά στην ελληνοαλβανική μεθόριο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 17χρονος υπήκοος Αλβανίας,  κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα και κατοχή ακατέργαστης κάνναβης καθώς και για παράνομη είσοδο.
Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο , ο 17χρονος εντοπίστηκε στην παραπάνω περιοχή να κινείται πεζός και να προπορεύεται ομάδας ατόμων, που μετέφεραν ταξιδιωτικούς σάκους, κρατώντας βαρύ οπλισμό.
Ο 17χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ενώ οι συνεργοί του διέφυγαν προς το αλβανικό έδαφος, απορρίπτοντας τους ταξιδιωτικούς σάκους.
Από το σημείο περισυλλέχθησαν (94) δέματα που περιείχαν  -164- κιλά και -600- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -158- φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου (kalashnikov).
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]