Το σχέδιο της Τουρκίας στα Δωδεκάνησα Το survivor και πάλι στις "επάλξεις"

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Το Survivor και πάλι στις “επάλξεις”…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Την 7η Μαρτίου 2018, συμπληρώνονται 70 χρόνια από την Ένωση των Δωδεκανήσων με την Μητέρα Ελλάδα! Μετά την πρόσφατη επίσκεψη των Μουσουλμανικών – Χαριτζίδικων Συλλόγων της Κω και της Ρόδου στην Άγκυρα (σ.σ. όπως σας είχαμε ενημερώσει σε πρόσφατο άρθρο μου), έχουμε από άκρως εμπιστευτικές πληροφορίες πως, αυτοί οι Σύλλογοι θα αναλάβουν δράση στα Νησιά μας! Οι οποίοι για πρώτη φορά, τόσο δυναμικά, θα υποκινήσουν ζήτημα τουρκικής μειονότητας στα Δωδεκάνησα! Αυτή η δράση θα πλαισιωθεί – υποστηριχτεί και από Αλβανούς και Πακιστανούς που διαμένουν στα Νησιά μας!   

Δώσε θάρρος στο χωριάτη ..να σ΄ ανέβει στο κρεβάτι…

Σε αυτό το ευρύτερο σχέδιο της Τουρκίας, εντάσσεται και η πρόσφατη ανάρτηση αλβανικής σημαίας στο Α΄ Γυμνάσιο Χανίων από Αλβανούς μαθητές, οι οποίοι κατόπιν υποδείξεως των γονιών τους ζητούν να διδάσκονται και τα αλβανικά στο σχολείο! Αυτό το γεγονός, που δεν πρέπει να χαρακτηρισθεί ως μεμονωμένο, θα πρέπει να μας προβληματίσει και να μας ανησυχήσει ιδιαίτερα!   
Γιατί έτσι, σε πρώιμο στάδιο κατοχυρώνονται μειονοτικά δικαιώματα (σ.σ. βλέπε αναγνώριση της αλβανικής γλώσσας στη χώρα των Σκοπίων)!
Και αν αναρωτηθείτε, γιατί από τα Δωδεκάνησα “ταξιδέψαμε” ως την Κρήτη, θα σας απαντήσω πως υπάρχει σύνδεση, αφού οι μισοί τουλάχιστον από τους τουρκόφρονες των Δωδεκανήσων, είναι Τουρκοκρήτες! Γι΄ αυτό, θα πρέπει να υπάρξει άμεση αντίδραση προς αναχαίτιση αυτών των κινήσεων της ΜΙΤ στα Δωδεκάνησα από την ΕΥΠ και την ελληνική Πολιτεία, πριν προλάβει να ανάψει μειονοτικό ζήτημα και στην Κρήτη!   
Σε αυτόν τον στόχο εργάζονται εντατικά οι Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας και ειδικότερα από την εποχή των σεισμών του 1999 (σ.σ. εποχής Σημίτη, Παπαντωνίου, Πάγκαλου, Τσοχατζόπουλου)!

Οι “επενδύσεις” στα Νησιά είναι το τουρκικό “υπερ-όπλο”…

Στα Δωδεκάνησα, που βρίσκονται εγγύτερα των Μικρασιατικών ακτών και πιο συγκεκριμένα, η νήσος Κως, όπου βρίσκεται, όπως πολλάκις έχω γράψει ο μητρικός πυρήνας της σέχτας των Χαριτζήδων και η οποία καθοδηγεί τον Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν καθώς και τη ΜΙΤ! Σε αγαστή συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Ιταλίας, της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Αλβανίας και του Κατάρ, από όπου αντλείται μεγάλη οικονομική υποστήριξη! Αιματοβαμμένα κεφάλαια, τα οποία εξαγοράζουν Έλληνες, αφού τους αγοράζουν υπερτιμημένα τις επιχειρήσεις τους και τα σπίτια τους εν μέσω της οικονομικής κρίσεως! 
Ταυτόχρονα, με τα παραπάνω, συνεχίζεται εντατικά ο εποικισμός της νήσου Κω, από Τούρκους πράκτορες οι οποίοι με το κάλυμμα του “πρόσφυγα - μετανάστη” βάσει του οργανωμένου σχεδίου τους, “καταλαμβάνουν” τη, στρατηγικής σημασίας για την Άμυνα της Ελλάδος, νήσο Κω!

Τεράστια η αξία των συλλαλητηρίων, πέραν του ονόματος στα Σκόπια…   

Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε – σύμφωνα πάντα με την ακριβέστατη πηγή μας – το βαθύτερο τουρκικό σχεδιασμό του προσεχούς τριμήνου, ανα την ελληνική Επικράτεια και μάλιστα, της Βορείου Ελλάδος, στην ανακίνηση μειονοτικών ζητημάτων!
Πιο συγκεκριμένα και μετά το δόλιο σχέδιο υποκίνησης ανύπαρκτων μειονοτήτων στα νησιά, Κρήτης, Ρόδου, Κω, Καλύμνου και Πάτμου, αυτό το σχέδιο θα εξαπλωθεί σε διαδοχικούς Νομούς της ΒΔ Ελλάδος, όπως στους Νομούς Πρεβέζης, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Φλωρίνης και Πέλλας!
Ωστόσο, το πρόσφατο Πανεθνικό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, αλλά και αυτού του λαϊκού ξεσηκωμού που ακολουθεί στην Αθήνα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, έχει κατά κάποιον τρόπο αναχαιτίσει αυτό το δόλιο σχέδιο! 

Η “απολογία” του Mr. Survivor… 

Πρόσφατα στην Ελεύθερη Ώρα, έγραψα για τη σχέση του Γιάννη Αλαφούζου με τον  Τούρκο Acun Ilicali (σ. σ. παραγωγού του τηλεοπτικού Survivor)! Για τη σχέση του Acun Ilicali με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! 
Έτσι, ξαφνικά ο Acun Ilicali ένιωσε την ανάγκη για να “απολογηθεί” (χαρακτηριστικό ιδίωμα των Τούρκων όταν νιώθουν ότι έχουν στριμωχτεί)! Καθ΄ ότι, διαπιστώσαμε μια συνέντευξη του Acun Ilicali (τυχαίο;;;), στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” της Κυριακής 9 Ιανουαρίου 2018, που προαναγγέλθηκε στην πρώτη σελίδα (;;;) της εφημερίδας!
Στέκομαι λοιπόν ιδιαίτερα στην αναφορά των λεχθέντων από τον Τούρκο παραγωγό (σ.σ. που αναφέρει η εφημερίδα και στην πρώτη σελίδα):
«Μη βάζετε στο μυαλό σας ότι έχω μυστικά σχέδια ή συνωμοσίες για τη χώρα σας»!
Επίσης, ο Τούρκος παραγωγός αναφέρεται σε “στόχους” που έχει στη χώρα μας! Οι στόχοι αυτοί είναι μόνο επιχειρηματικοί, όπως η αγορά τηλεοπτικού σταθμού στην Ελλάδα; Χάθηκε η αγορά ενός σταθμού στην Τουρκία; Τι ακριβώς ζητάει σε μια κατεστραμμένη οικονομικά χώρα (Ελλάδα), όπως άλλωστε διατείνεται και ο Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν;

Θα πρέπει να μας εξηγήσει ο κ. Acun Ilicali…

Μετά τους παραπάνω ισχυρούς προβληματισμούς μας, προκύπτει η πολύ μεγάλη είδηση πως, o Acun Ilicali, παραγωγός και του Survivor ΙΙ απαγόρευσε στους διαγωνιζόμενους – παίκτες να κάνουν το Σταυρό τους, πριν ή μετά μιας επίπονης προσπάθειας! 
Τελικά, σε ποια χώρα διεξάγεται το Survivor; Σε μια χώρα ελεύθερη, δημοκρατική και η οποία σέβεται τη θρησκεία του άλλου (σ.σ. Ελλάς) ή σε κάποιο χαλιφάτο του ISIS;
Θα μπορούσε ο κ. Acun Ilicali να μας διαφωτίσει επί του θέματος;
Αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες; Ή τις διαψεύδει;
Γιατί αν αληθεύουν, ε τότε είναι αλήθεια όσα ακούγονται και κάποιοι τα εντάσσουν στα όρια της φαντασίας!
Και αυτές οι φήμες, που εν πρώτοις τις απορρίπτουμε, κάνουν λόγο πως το Survivor επιλέγει ανθρώπους, κατά βάσει γνωστούς στο Πανελλήνιο, που πολλοί εξ αυτών δεν διέπονται και από ιδιαίτερα πατριωτικά αισθήματα ή έχουν χαμηλότερες Εθνικές αντιστάσεις και έτσι, κερδίζοντας διά μέσω του Survivor τη χαμένη τους προβολή και δημοσιότητα, καθώς και χρήμα, μετατρέπονται σε προπαγανδιστές της τουρκικής Σκέψεως και της τουρκικής επιχειρηματικής διείσδυσης στην Ελλάδα (προφανώς άθελά τους)!
Αυτή η στρατηγική κίνηση στις πολεμικές επιχειρήσεις, ονομάζεται στρατολόγηση!
Ειλικρινά, θα θέλαμε μια ξεκάθαρη τοποθέτηση από τον κ. Acun Ilicali σε όλες αυτές τις παράτολμες φήμες που δηλητηριάζουν τον ατμοσφαιρικό αέρα! 
Μετά ταύτα, επανέρχομαι…           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]