Γεωργιάδης για Novartis: Θα κάνω μήνυση στον Παπαγγελόπουλο. Θα πάει φυλακή

«Όταν τελειώσω τη σημερινή μου κατάθεση, όλα αυτά θα έχουν τελειώσει», δήλωσε στο Καλημέρα Ελλάδα ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis.
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι «πρόκειται για σκευωρία», σε βάρος του, σημειώνοντας ότι με τη σημερινή του κατάθεση για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ θα ξεκαθαριστεί η υπόθεση.
Σημείωσε δε ότι, αφού δεν έχει το φάκελο που κατατέθηκε στη Βουλή για την υπόθεση, δεν μπορεί να απαντήσει συγκεκριμένα, αλλά θα απαντήσει για όλα.
«Αν ο Παπαγγελόπουλος έχει λάβει άτυπη ενημέρωση, θα τον πάω φυλακή για κακούργημα, αν η Εισαγγελέας έχει άτυπη ενημέρωση, θα πάνε και οι δύο φυλακή», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, διερωτώμενος «πού ξέρουν τα ονόματα που περιέχονται στη δικογραφία οι Υπουργοί Δικαιοσύνης, καθώς κάτι τέτοιο αποτελεί παραβίαση του Συντάγματος.
«Ο Υπουργός Δικαιοσύνης έχει μόνο διαβιβαστική αρμοδιότητα και δεν μπορεί να ανοίξει το φάκελο», είπε σχετικά.
Όπως τόνισε, «επί υπουργίας μου ήταν η μεγαλύτερη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης», καθώς «μειώσαμε οριζόντια την τιμή σε 75000 φάρμακα», συνεπώς και δε γίνεται να υπάρχει εμπλοκή της υπουργίας και της τότε κυβέρνησης συνολικότερα στην υπόθεση.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, η χρονική στιγμή που έφτασε ο φάκελος στη Βουλή δεν είναι τυχαία κι έχει να κάνει με το συλλαλητήριο που έγινε στην Αθήνα για το Σκοπιανό.
«Αν έχει δώσει εντολή ο Πρωθυπουργός», για τη μεταβίβαση του φακέλου στη Βουλή, «έχει παρανομήσει», είπε τέλος ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]