Πρέβεζα:Με επιτυχία η ημερίδα επιμόρφωσης Expedia , Trivago , GTP.

 
Μια ημερίδα με μεγάλη δυναμική εξωστρέφειας και δυναμική παρουσίας προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 31/01/2018 σε Αίθουσα Συνεδρίου Ξενοδοχείου της Πρέβεζας , έπειτα από πρόσκληση της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας προς τις online εταιρείες κρατήσεων και προβολής Expedia , Trivago , GTP.

   Μαζική προσέλευση επαγγελματιών του τουρισμού , Ξενοδόχων , Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων αλλά και σπουδαστών των ΙΕΚ Πρέβεζας και ΙΕΚ Βόνιτσας οι οποίοι με τις ερωτήσεις τους αλλά και τις παρατηρήσεις τους βοήθησαν να γίνει ένας γόνιμος διάλογος όπου αναπτύχθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.


                Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από την πλευρά της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας τους εκπροσώπους των Εταιρειών αυτών για την τιμή που μας έκαναν να έρθουν για την επιμόρφωση και κατάρτιση των συναδέλφων μας με κύριο στόχο την αναφορά για ποιό λόγο θα πρέπει ο κάθε ιδιοκτήτης καταλύματος να έρθει σε συνεργασία μαζί τους. Το βέβαιο είναι ότι όλοι οι συμμετέχοντες βγήκαμε κερδισμένοι από την συμμετοχή στην ημερίδα αυτή. Πιστεύουμε ότι όπως κάθε δυνατός προορισμός της χώρας μας έτσι και εμείς θα πρέπει να απευθυνθούμε στους ειδικούς της τεχνολογίας για την βελτίωση των γνώσεών μας και για να βρίσκεται η περιοχή μας στις πρώτες θέσεις προβολής.

                Ο Νομός Πρέβεζας και πρέπει και μπορεί να βρεθεί τουριστικά στην θέση που του αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]