Νέες εκπτώσεις και μειώσεις τιμολογίων από την ERGO - Νέα προϊόντα!

Σε νέες εκπτώσεις και μειώσεις τιμολογίων τόσο στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτου όσο και επιχειρήσεων προχωρεί η ERGO σύμφωνα με πληροφορίες του nextdeal.gr.

Ειδικότερα παρέχεται η δυνατότητα στους ασφαλιστές συνεργάτες της ERGO να συνεχίζουν να χορηγούν κατά περίπτωση, ειδική έκπτωση (ή επιβάρυνση) σε μεμονωμένα ασφαλιστήρια αυτοκινήτων, χωρίς ή με ταυτόχρονη διαφοροποίηση της αντίστοιχης προμήθειας του διαμεσολαβητή, μέχρι και την 31/12/2018. Πρόκειται για μία δυνατότητα που έληγε στις 31/12/2017. Οι εκπτώσεις ή επιβαρύνσεις φτάνουν μέχρι και το 20%.

Η έκπτωση αυτή παρέχεται σε όλα τα οχήματα που ασφαλίζονται στην ERGO με προγράμματα ασφάλισης “ERGO My Auto”, πλην των “ERGO My Auto Advanced”, “ERGO My Auto Total” και “ERGO My Auto Superior”, υπολογίζεται επί των ασφαλίστρων όλων των καλύψεων, πλην αυτών της Νομικής Προστασίας και της Οδικής Βοήθειας, δεν συνδυάζεται με την έκπτωση “Affinity”, δεν παρέχεται σε στόλους οχημάτων και μπορεί να αναπροσαρμοστεί από τους συνεργάτες της ERGO, κατά βούληση, σε κάθε ανανέωση του ασφαλιστηρίου.

Παράλληλα η εταιρεία προωθεί από 1/1/2018 νέο μειωμένο τιμολόγιο για την ασφάλιση επιχειρήσεων, γραφείων και καταστημάτων, με τα προγράμματα ασφάλισης “ERGO Business Standard”, “ERGO Business Comfort” και“ERGO Business Plus”. Ειδικότερα επήλθαν οι ακόλουθες μειώσεις ασφαλίστρων:

- Η ασφάλιση κτιρίου, παρέχεται με μείωση ασφαλίστρου 10%.
- Η ασφάλιση περιεχομένου και οι συμπληρωματικές καλύψεις κλοπής και βραχυκυκλώματος, παρέχονται με μείωση ασφαλίστρου 10%, χωρίς απαλλαγή και με μείωση ασφαλίστρου 25%, με απαλλαγή.
- Οι συμπληρωματικές καλύψεις χρηματοκιβωτίου και μεταφοράς χρημάτων παρέχονται με μείωση ασφαλίστρου 50% και η κάλυψη εργοδοτικής αστικής ευθύνης με μείωση ασφαλίστρου 25%.

Επιπλέον από 1/1/2018 ισχύει νέο μειωμένο τιμολόγιο για την ασφάλιση της υποχρεωτικής αστικής ευθύνης ΦΙΧ Αγροτικών και Τρακτέρ, μεσοσταθμικά κατά 10% και 40% αντίστοιχα.

Τέλος έχουν ολοκληρωθεί και είναι ήδη διαθέσιμα στο ERGO Portal το νέο πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης, που καλύπτει Θάνατο, Μόνιμη Ολική και Μερική Ανικανότητα, Περίθαλψη, Επαναπατρισμό, Απώλεια αποσκευών, Απώλεια Διαβατηρίου, Καθυστέρηση Πτήσεων και Αστική Ευθύνη, όπως επίσης και το ασφαλιστικό πρόγραμμα “Ξένιος Δίας”, το οποίο παρέχεται σε αλλοδαπούς προκειμένου να εκδώσουν άδεια παραμονής και καλύπτει Μόνιμη Ολική και Μερική Ανικανότητα, Ιατροφαρμακευτικά Έξοδα από Ατύχημα και Ασθένεια, καθώς και Ευρεία Νοσοκομειακή Περίθαλψη.

Επιπρόσθετα, από 1/1/2018 η ERGO προσφέρει:

- Ομαδικές ασφαλίσεις πληρωμάτων πλοίων.
- Προγράμματα ασφάλισης ζωικού κεφαλαίου για οργανωμένες κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες.
- Προγράμματα ασφάλισης φυτικού κεφαλαίου, για καλλιέργειες σε υπαίθριες εκτάσεις.
- Προγράμματα ασφάλισης θερμοκηπίων.
- Προγράμματα για την ασφάλιση ιχθυογεννητικών σταθμών και μονάδων πάχυνσης.
 nextdeal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]