ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Αλβανία:Αρνείται κάθε σχέση με τη δολοφονία ο απότακτος Αρτινός αστυνομικός

Συγκλονισμένος δηλώνει  μετά τη σύλληψή του στα Τίρανα  για την εκτέλεση  βαρώνου  κυκλώματος ναρκωτικών ,  ο απότακτος Ελληνας αστυνομικός με καταγωγή απο την χωριό της Αρτας ,με τον ίδιο να  ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη δολοφονία  του 40χρονου ,ενώ παραδέχθηκε πως γνωρίζει έναν απο τους συλληφθέντες.

'Στην Αλβανία έχω έρθει για διασκέδαση δεν έχω καμία σχέση με το έγκλημα" είπε χαρακτηριστικά στον  ανακριτή ο 41χρονος Αρτινός .

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ για την υπόθεση συνελήφθησαν 4 ακόμη άτομα  δύο 36χρονοι , ένας 30χρονος και ένα ακόμη άτομο που  κατηγορείται ως συνεργάτης στην εκτέλεση του πληρωμένου συμβολαίου θανάτου ,με την αστυνομία να εκτιμά πως η υπόθεση αφορά ξεκαθάρισμα λογαριασμών  για υπόθεση ναρκωτικών .

Ο 41χρονος απότακτος αστυνομικός μετέβη στην Αλβανία πριν απο περίπου 2 μήνες διέμενε σε νοικιασμένο σπίτι  και σκόπευε να φύγει μετά τη δολοφονία ,για την οποία η εγκληματική οργάνωση επρόκειτο να λάβει ανταμοιβή 25.000 ευρώ ,σύμφωνα με αλβανικές εφημερίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]