ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Μοναδικά… και μουσικά… τα Κούλουμα στην Πρέβεζα

Με την παρουσία πλήθους κόσμου (και την συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων και του Δήμου) αναμένεται να γιορταστούν τα Κούλουμα σε κάθε γωνιά του Δήμου της Πρέβεζας.
•Στο Λιμανάκι του Παντοκράτορα στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθούν Κούλουμα με παραδοσιακά εδέσματα, άφθονο κρασί, μουσική χορό και διαγωνισμό χαρταετού.
•Κούλουμα με την παρουσία του Συλλόγου "Μερακλήδων" από την Άρτα , παραδοσιακά εδέσματα και άφθονο κρασί θα πραγματοποιηθούν στις 11 το πρωί και στην πλατεία του Μύτικα.
•Κούλουμα διοργανώνονται και στο κιόσκι της Αγίας Τριάδας, στην Πλατεία της Νικόπολης, στο Μιχαλίτσι, στα Φλάμπουρα, στο Χειμαδιό, στην παραλία του Καναλίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ωρωπού και στην πλατεία του Δημαρχείου του Λούρου, ενώ νηστίσιμα εδέσματα θα φτάσουν (με μέριμνα του Δήμου) και στα πιο απομακρυσμένα χωριά προκειμένου οι ηλικιωμένοι κάτοικοι να χαρούν την γιορτινή αυτή μέρα.
•Στο Ιστορικό Κέντρο της Πρέβεζας (Σαϊτάν Παζάρι, Ρολόι, οδ.Θεοφάνους και σε πολλά ακόμη σημεία )μετά τις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν Κούλουμα με ζωντανές ορχήστρες, νηστίσιμα και άφθονο κρασί με το γλέντι να κορυφώνεται το βράδυ και να τελειώνει...το πρωί.
Ο Δήμος θα συνδράμει σε όλες τις εκδηλώσεις, ενώ το προσωπικό του θα καλωσορίσει τους επισκέπτες μοιράζοντας νηστίσιμα στις 11.30 το πρωί, στο Σαϊτάν Παζάρι.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να έρθουν στην πόλη μας, να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα, να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν τις τοπικές γεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]