Με επιτυχία και με την παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ η εκδήλωση της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Bραβεύθηκαν άνθρωποι του ποδοσφαίρου και γενικά του αθλητισμού και του πολιτισμού

Με επίκεντρο τη στήριξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και παρουσία ανθρώπων από το χώρο του ποδοσφαίρου , της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρόνιατικης πίτας, που διοργάνωσε με επιτυχία η ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας, το βράδυ της Παρασκευής, στο ξενοδοχείο Margarona Royal. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, οι Βουλευτές Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας και Στέργιος Γιαννάκης,ο βουλευτής Λευκάδας και Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Θανάσης Καββαδάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ.Χαλκιάς, οι Δήμαρχοι Πρέβεζας και Πάργας κ.κ. Χήστος Μπαΐλης και Αντώνης Νάστας, ο Εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Λευκάδας κ.Πολίτης, μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, Πρόεδροι και Μέλη Ενώσεων από διάφορες περιοχές της χώρας, εκπρόσωποι ποδοσφαιρικών Σωματείων αλλά και διαιτητές.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας και αναφέρθηκε στη σημασία που έχει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στη στήριξη που πρέπει να έχει αυτό από την πολιτεία. «Είμαι πεπεισμένος ότι εσείς και οι συνεργάτες σας στην Ομοσπονδία θα φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα”,σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καρτσάκλας απευθυνόμενος στον κ. Γραμμένο, ενώ τον ευχαρίστησε για τη λειτουργία σχολής προπονητών UEFA C που θα λειτουργήσει σύντομα στην Πρέβεζα.Παράλληλα ευχήθηκε σε όλους "καλή χρόνια με υγεία" και "λιγότερα προβλήματα στο ποδόσφαιρο τη νέα χρονιά" . Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος και αφού ευχαρίστησε την ΕΠΣ Πρέβεζας –Λευκάδας και τον Πρόεδρο της Θωμά Κάρτσακλα για την πρόσκληση που του έγινε να έρθει στην πόλη μας, αναφέρθηκε και αυτός από την πλευρά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την αξία του στις τοπικές κοινωνίες, ενώ παραδέχθηκε ότι «το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι παραμελημένο και στη σκιά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, που έχει διχάσει την ελληνική κοινωνία». «Θα κάνουμε αυτό που λέγαμε πρεκλογικά.Θα αλλάξουμε πρόσωπο στο ποδόσφαιρο. Η χώρα και ο κόσμος θέλει ένα άλλο ποδόσφαιρο και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γραμμένος.
Στην συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν μεταξά αλλων οι βουλευτές Θ.Καββαδάς, Κ.Μπάρκας, Σ.Γιαννάκης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χήστος Μπαΐλης καθώς και οι κ.κ Χαλικιάς, Πολίτης από το χώρο της αυτοδίοικησης της Λευκάδας, ενώ ακολούθησε το κομμάτι των βραβεύσεων. Στο πλαίσιο αυτό η ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας με το μήνυμα «Η ένωση θυμάται και τιμά» τίμησε ανθρώπους και συλλόγους που έχουν προσφέρει στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό και στον πολιτισμό. Σγκεκριμένα Βραβεύθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γραμμένος, ο Ιωάννης Γέρος για την προσφορά του στην ΕΠΣ και τον ΠΑΣ Πρέβεζα, οι διαιτητές Ρούσος-Μπεκερτζής και Ποντίκης, η Μικτή Ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, ο προπονητής τους Χρήστος Ντούρος, ενώ μια ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η ΕΠΣ Πρέβεζας –Λευκάδας τίμησε την μνήμη του αείμνηστου Προέδρου του Απόλλωνα Πάργας, Γιάννη Κλοτσώνη. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η σύζυγός του Μελίνα μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα. Επίσης βραβεύθηκαν μαθητές που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τόσο στον αθλητισμό όσο και στο σχολείο. Τέλος ειδικά βραβεία παρέλαβαν η Ποδοσφαιρική Οργάνωση Πρέβεζας “Αλληλεγγύη” και το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας για την προσφορά του στον πολιτισμό.
Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]