Σκουρλέτης σε Δημάρχους:Στείλτε μου αμέσως στοιχεία για τους μηχανικούς σας

Ελλιπή ανταπόκριση Δήμων ως προς την υποβολή στοιχείων για τους μηχανικούς τους, επισημαίνει ο Υπουργός Εσωτερικών σε εξαιρετικά επείγον έγγραφό του, που παρουσιάζει ο airetos.gr

Με αυτό, ο κ.Σκουρλέτης  επανέρχεται ειδικά προς 33 Δήμους που δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημά του και, είκοσι ημέρες μετά τη λήξη της προθεσμίας που τους έθεσε, δεν έχουν υποβάλει τα απαραίτητα δεδομένα.
Πρόκειται για τους Δήμους Αγιάς,Αγίας Βαρβάρας, Αρριανών,  Αρχανών-Αστερουσίων, Γόρτυνας, Ερέτριας, Ζηρού, Ηλιουπόλεως, Ιστιαίας-Αιδηψού, Καισαριανής, Κεντρικών Τζουμέρκων, Κηφισιάς, Λίμνης Πλαστήρα, Μεγανησίου, Μετσόβου, Μονεμβασιάς, Νέας Προποντίδας, Νικολάου Σκουφά, Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Οιχαλίας, Οροπεδίου Λασιθίου, Παξών, Πύλου-Νέστορος, Ρεθύμνης, Σαμοθράκης, Σιντικής, Σφακίων, Τεμπών, Τροιζηνίας-Μεθάνων, Φαρκαδόνας,Φιλιατών, Φούρνων Κορσέων και Χάλκης.
Τώρα λοιπόν, τους ζητά ξανά να ανταποκριθούν άμεσα, θέτοντάς τους ως νέα καταληκτική ημερομηνία την 7η/2/18.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Υπουργός στις 27/12,με την αριθμ.42 εγκύκλιό του , είχε θέσει προθεσμία παροχής συγκεκριμένων λεπτομερών δεδομένων σχετικά με το προσωπικότου κλάδου ΠΕ και ΤΕ Μηχανικών, μόνιμο και ΙΔΑΧ, που στελεχώνει τις οργανικές μονάδες των Δήμων,έως την 12η/1/18.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η συγκέντρωση της πληροφόρησης αποσκοπούσε “στον εντοπισμό των μηχανικών που προέρχονται από τις πρώην ΤΥΔΚ”, καθώς και “στην ολοκληρωμένη και αναλυτική αποτύπωση των οργανικών μονάδων όπου απασχολούνται οι προαναφερθέντες μηχανικοί σε Δήμους”.

Ενδιαφέρον αποτελεί πάντως το δεδομένο ότι φέρουν το χαρακτηρισμό “εξαιρετικά επείγον”και τα δύο έγγραφα του Υπουργού ειδικά για τη συγκεκριμένη κατηγορία υπαλλήλων.
 airetos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]