Ιωάννινα:Γιορτάζουμε την Αποκριά στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Γιορτάζουμε την Αποκριά στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει την Αποκριά και διοργανώνει δράσεις, για μικρούς και μεγάλους, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, στα Ιωάννινα.

Αναλυτικά οι δράσεις:
SOS. Σώστε το καρναβάλι!
Το Σάββατο10 Φεβρουαρίου (ώρα 16:30) πραγματοποιείται η δράση δημιουργικής απασχόλησηςSOS. Σώστε το καρναβάλι!, για παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών. Με την καθοδήγηση των παιδαγωγών Γεωργίας Κατσούδα, Ιωάννας Νούση και Άσπας Ρογδάκη και εφόδιο την τεχνολογία οι μικροί φίλοι θα ψάξουν το χαμένο σκήπτρο του βασιλιά καρνάβαλου για να σώσουν τις Απόκριες.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής λόγω περιορισμένων θέσεων.

Μα… Γυρεύοντας
Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου (ώρα 12:00)  παρουσιάζεται η διαδραστική παράσταση κουκλοθέατρου για μικρούς και μεγάλους, με τίτλο Μα… Γυρεύονταςαπό τηνομάδα κουκλοθέατρου «Αντράλα». Οι θεατές θα γνωρίσουν τον ανεπανάληπτο, εμπνευστή των γεύσεων και τρομερό chefAntonioJimenezdelaSalsa που έχει γράψει μια μοναδική συνταγή και την παρουσιάζει όπου και αν βρεθεί! Τι γίνεται όμως όταν ένας ποντικός του χαλάσει τα σχέδια;
Διάρκεια παράστασης : 45 λεπτά
Επιθυμητή η δήλωση συμμετοχής.


Εργαστήρι κατασκευής χαρταετού
Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου (ώρες 10:30-12:00 & 12:30-14:00),παιδιάηλικίας5  έως 9 ετών,θα ζωντανέψουν το έθιμο του χαρταετού της Καθαράς Δευτέρας.Με αφετηρία το δημιουργικό παιχνίδι και τη βοήθεια της Χαράς Σκαρλάτου, τα παιδιά θα γνωρίσουν τα έθιμα της Αποκριάςκαι θα κατασκευάσουν τον δικό τους παραδοσιακό χαρταετό.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχήςλόγω περιορισμένων θέσεων.

Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 26510 64065, καθημερινά, 10:00- 17:00, εκτός Τρίτης.

Μουσείο Αργυροτεχνίας
Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο Ιωαννίνων 452 21,
Τ: 2651064065 | www.piop.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]