Ισότητα στο θέμα παραχώρησης γραφείων ζητά η Ενωση Στρατιωτικών Ηπείρου


1.   Σας γνωρίζουμε ότι με το (α) σχετικό παραχωρήθηκε για χρήση  από την Ένωσή μας, τμήμα του κτιρίου με ΑΜ:1138, εντός του Στρατοπέδου «ΥΠΛΓΟΥ ΒΙΔΕΛΗ ΙΩΑΝΝΗ», ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ. Με την εν λόγω σύμβαση και συγκεκριμένα με τις παραγράφους 4.1 και 4.2 του Άρθρου 4 αυτής, καθορίστηκε μηνιαίο οικονομικό αντάλλαγμα πενήντα ευρώ (50€) και με έναρξη καταβολής του σε χρονικό διάστημα 10 ημερών από την ημερομηνία υπογραφής της συμβάσεως, ήτοι από 18 Αυγ 17.

2.  Κατόπιν των παραπάνω, η Ένωσή μας κατέβαλε όπως ορίζει η μισθωτήρια σύμβαση, από τον Αυγ έως και τον Δεκ 17,το συνολικό ποσό των διακοσίων δεκαοχτώ ευρώ και πέντε λεπτών (218,05€) στον λογαριασμό του ΤΕΘΑ. Στην συνέχεια με το (β) σχετικό  και αφού διαπιστώσαμε ότι η καταβολή του μηνιαίου μισθώματος δεν είχε εγκριθεί από την αρμόδια ΔΕ του ΤΕΘΑ, σας επισημάναμε τα εξής:

       α.  Τα Σωματεία Πολιτικών Υπαλλήλων του ΥΠΕΘΑ και Ενώσεις Εφέδρων Αξκών που εδρεύουν στο ίδιο κτίριο καταβάλουν μηνιαίο μίσθωμα;

       β.  Δεν έχει καθορισθεί ενιαίο πλαίσιο μίσθωσης ακινήτων για λοιπές Στρατιωτικές Ενώσεις και Ομοσπονδίες αυτών.

          3.    Με το (γ) σχετικό το ΤΕΘΑ και κατόπιν σχετικής Ερώτησης στην Βουλή (Αναφορά 379/21-12-17 Βουλής των Ελλήνων), μεταξύ άλλων μας γνώρισε ότι «δεν απαίτησε μέχρι στιγμής (το ΤΕΘΑ) , την καταβολή μηνιαίου ανταλλάγματος, καθόσον εκκρεμεί σχετική απόφαση από τη ΔΕ/ΤΕΘΑ. Το γεγονός αυτό έρχεται σε αντίθεση με την Μισθωτήρια Σύμβαση που συνάψαμε με το εξουσιοδοτημένη Στρατιωτική Υπηρεσία του ΤΕΘΑ στην περιοχή μας , δηλαδή την 8η Μ/Π ΤΑΞ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]