Ιωάννινα:Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Ελευθέρια Το Επετειακό Αρμα ..τράβηξε το ενδιαφέρον του Προέδρου της Δημοκρατίας[βίντεο-φωτο]

-Το Αρμα Μάχης τύπου LEO1A5  τράβηξε το ενδιαφέρον του Προέδρου της Δημοκρατίας

Με την καθιερωμένη στρατιωτική και μαθητική  παρέλαση ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλου ,κορυφώθηκαν σήμερα οι  τριήμερες  εορταστικές εκδηλώσεις  που διοργάνωσαν η Περιφέρεια και ο Δήμος, για την 105η επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων.
Το σημερινό πρόγραμμα  ξεκίνησε με τη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό ,για να ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο ηρώο Μπιζανομάχων και δεξίωση στο κτήριο της Περιφέρειας Ηπείρου .

Παρουσία εκπροσώπων των τοπικών Αρχών,των Σωμάτων Ασφαλείας  και  των Ενόπλων Δυνάμεων  ακολούθησε στις 12.00  η μεγαλειώδης παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων ,με τον κόσμο να αψηφά  τη βροχή και να κατακλύζει το κέντρο των Ιωαννίνων .
Την παρέλαση παρακολούθησε και η Υπουργός Πολιτισμού κ.Λυδία Κονιόρδου που βρίσκεται απο χθες στα Ιωάννινα με αφορμή τα εγκαίνια της αναδρομικής  έκθεσης του Χρίστου Δαγκλή ,καθώς και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ ,κ.Κων.Τσουβάλας.
Το ενδιαφέρον του Προέδρου της Δημοκρατίας τράβηξε το  Επετειακό Αρμα Μάχης τύπου LEO1A5 ,που στο πλαίσιο του εορτασμού των 105 ετών από την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων,εκτίθεται  απο την 8η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία  σε χώρο παρακείμενο του Στρατηγείου του Σχηματισμού στα Ιωάννινα   έως και τις 25  Φεβρουαρίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]