Ιωάννινα: Αύριο η Συναυλία της Φωτεινής Βελεσιώτου


ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Συναυλία Φωτεινής Βελεσιώτου
Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, 9 μμ
Αίθουσα "Βασ. Πυρσινέλλας"




Η Φωτεινή Βελεσιώτου, μετά την Κρήτη και Το Σταυρό του Νότου στην Αθήνα, έρχεται στα Ιωάννινα, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, στις 9 μμ, για να μοιρασθεί τις μουσικές που αγαπάει παρέα με τους μουσικούς που τους νιώθει σαν οικογένειά της.

Με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις, σε μια μοναδική συναυλία, παραγωγή του Πνευματικού Κέντρου.

Εκτός από τα αγαπημένα «μέλισσες», «διόδια», «στάχτη», φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας που έχουν αδικηθεί όπως το «τι ξέρεις για τα όνειρα», οι «φόνισσες» κ.α. Στο δεύτερο μέρος της παράστασης δίνει έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια σπουδαίων συνθετών όπως ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Άκης Πάνου, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Ζαμπέτας, κ.ά.

Δίπλα της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που ήδη προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και ο οποίος με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.

Επίσης μαζί της, σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια, ο Νίκος Παπαναστασίου στην ενορχήστρωση, το πιάνο και το ακορντεόν και ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά.

Συναυλία Φωτεινής Βελεσιώτου
Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, 9 μμ
Αίθουσα "Βασ. Πυρσινέλλας"

Εισιτήρια: Προπώληση 12 €
Πόρτα 15 €

Προπώληση: Ταμείο Πνευματικού Κέντρου, βιβλιοπωλεία Αναγνώστης, Κουμπλομάτης, Χαρτέξ και ηλεκτρονικά ticketservices.gr και Public

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]