Ζαγόρι:Λύνεται το μυστήριο ..με φαγοπότια ...Ενας ο εισβολέας Στους Μηλιωτάδες το τελευταίο του χτύπημα [φωτο]

Θέμα χρόνου θεωρείται  πλέον απο τις Αστυνομικές Αρχές  η λύση στο "μυστήριο"  των   νυχτερινών  εισβολών  τις τελευταίες μέρες σε σπίτια της ευρύτερης περιοχής του Ζαγορίου.
Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι σπάζοντας πόρτες και παράθυρα κατάφερναν να εισέρχονται στο εσωτερικό σπιτιών  με μοναδικό τους σκοπό  να μαγιρέψουν , να φάνε ,να πιουν ,ενίοτε να κάνουν και μπάνιο ενώ  στη συνέχεια  τρέπονταν  σε φυγή χωρίς να αφαιρούν το παραμικρό απο τους χώρους  τους οποίους  είχαν παραβιάσει .
Μετά τα χωριά Πέτρα ,Δόλιανη ,Λεπτοκαρυά σειρά είχε η περιοχή των Μηλιωτάδων , όπου τα ξημερώματα επαναλήφθηκε το ίδιο ακριβώς σκηνικό ..
Τρία σπίτια  και η εκκλησία του χωριού  παραβιάστηκαν , χωρίς να αφαιρεθεί κάτι ,ενώ στις οικίες έλαβε και πάλι χώρα το ..καθιερωμένο φαγοπότι ...
Μετά το χθεσινοβραδινό "χτύπημα" οι αστυνομικές Αρχές  γνωρίζουν  πλέον πως  οι  περίεργες εισβολές γίνονταν απο ένα και μοναδικό άτομο, το οποίο  και εθεάθη κοντά στο Δημαρχείο των Μηλιωτάδων ,με τον δράστη να επιβιβάζεται σε δίκυκλο μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς και να χάνεται μέσα στο σκοτάδι ,με τη σύλληψή του ωστόσο να θεωρείται απο τους αστυνομικούς που "χτενίζουν" την περιοχή ,θέμα χρόνου ,όπως σημείωσε μιλώντας στο epirus-tv-news  ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ανατ.Ζαγορίου και Βοβούσας ,κ.Κώστας Παπακώστας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]