Γεωργιάδης: Επίθεση σε Τσίπρα και στην Εισαγγελέα Διαφθοράς!

Για «στημένη υπόθεση» από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στο θέμα της Novartis, από την οποία, όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν έχω πάρει ούτε καφέ».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Α. Γεωργιάδης σημείωσε πως έχει συναντηθεί πολλές φορές με τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis Κωνσταντίνο Φρουζή, αφού ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Εταιρειών Ελλάδας. Όπως είπε, η «επί τρία χρόνια συνεργάτης του κ. Παπαγγελόπουλου» εισαγγελέας κ. Τουλουπάκη δεν ερεύνησε τον τροφοδότη λογαριασμό της εταιρείας στην Ελβετία, ύψους 28 εκατ. ευρώ. Εκτίμησε δε ότι από το λογαριασμό αυτό πήγαιναν χρήματα σε γιατρούς του ΕΣΥ και όπως είπε, αποκλείεται να μην βρίσκονται στη λίστα γιατροί - κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, η κ. Τουλουπακη σταμάτησε την έρευνα στον τροφοδότη λογαριασμό και έφτασε στους προστατευόμενους μάρτυρες, γιατί δεν είχε σκοπό την αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά να παίξει πολιτικά παιχνίδια.

Αναφερόμενος στον Ευάγγελο Αντώναρο, είπε πως δεν ζήτησε ο ίδιος τη διαγραφή του από τη ΝΔ, παρότι, όπως είπε, ο κ. Αντώναρος «αμφισβήτησε ευθέως την ηθική του ακεραιότητα». «Ο πρόεδρος της ΝΔ διέγραψε τον κύριο Αντώναρο γιατί η παράταξη μας τώρα που βάλλεται πρέπει να βαδίσει ενωμένη» πρόσθεσε.

Με αφορμή την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη είπε ότι «η κ. Γκραμπόφσκι έχει στοχοποιηθεί με τρόπο χυδαίο». «Tην έβαλαν στο κάδρο, τη συκοφάντησαν, λάσπωσαν αυτή τη γυναίκα, χυδαιολόγησαν… έγινε πρωτοσέλιδο… Το έγκλημα της; Είναι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, πού θα οδηγούσε αυτό; Δεν νομίζω ότι έχει στοχοποιηθεί άλλη γυναικά πολιτικού στη νεότερη ιστορία όσο αυτή» ανέφερε για να προσθέσει: «Προχθές έριξαν μπογιές, στο σπίτι του Μίκη, μετά στη Μαρέβα… πρόκειται για εκτελεστικό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν λέω ότι δίνει εντολές ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επιτίθενται σε όσους αντιδρούν».

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]