Ο Εξαιρετικός Σολίστ Κιθάρας Κώστας Τοσίδης Στα Ιωάννινα Για Ρεσιτάλ Και Σεμινάριο!

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 διοργανώνεται ένα πολύ αξιόλογο ρεσιτάλ κιθάρας στα Γιάννενα. Πρόκειται για το σολίστ κιθάρας και διδάσκοντα στην Ακαδημία του Σάλτσμπουργκ Αυστρίας Κώστα Τοσίδη, έναν άνθρωπο με πλούσια κιθαριστική δράση και συναυλιακή εμπειρία σε αίθουσες της Ευρώπης και της Αμερικής (επισυνάπτεται σύντομο βιογραφικό του σημείωμα, ενώ περισσότερα μπορεί να δει κανείς στην ιστοσελίδα του : http://www.kostastosidis.com/).
 Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής» (παλιά σφαγεία), στις 8:00 μμ και συνδιοργανώνεται από το σύλλογο «Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου», το Π.Κ. Δήμου Ιωαννιτών και το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη. Τιμή εισόδου ρεσιτάλ: 5€
 Δωρεάν σεμινάριο κιθάρας
Την επομένη του ρεσιτάλ, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, ο Κώστας Τοσίδης θα πραγματοποιήσει δωρεάν σεμινάριο κιθάρας στην αίθουσα του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου, στο Ροδοτόπι. Στο σεμινάριο θα συμμετέχει περιορισμένος αριθμός εκτελεστών, ενώ είναι ανοιχτό σε κάθε ενδιαφερόμενο ακροατή. Στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, εκτελεστές και ακροατές, θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής υπογεγραμμένη από το σολίστ. Όσοι ακροατές επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση του σεμιναρίου, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο ως τις 8/2/2018, μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ιστολογίου του συλλόγου: http://guitar-ioannina.blogspot.gr/


Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του σολίστ Κώστα Τοσίδη
Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη ,απόκτησε το 2003 από το ωδείο Αγ. Παύλου στην τάξη του Γιάννη Παπακρασσά το δίπλωμα κιθάρας με "άριστα παμψηφεί και πρώτο βραβείο".
Συνέχισε τις σπουδές του στο Mozarteum University Salzburg στην τάξη του Eliot Fisk και Ricardo Gallen όπου απόκτησε το πτυχίο με τον ανώτερο βαθμό.
Παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα με τον Marco Tamayo στο Klagenfurt Konservatorium.
Το 2009 ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές με άριστα και γίνεται βοηθός του Eliot Fisk.
Από το 2006-2009 ήταν υπότροφος του Ι.Κ.Υ.
Από το 2016 είναι διδακτορικός φοιτητής στην Βασιλικό Ωδείο των Βρυξελλών .
Είναι ιδρυτικό μέλος του Miscelanea Guitar Quartet με το οποίο έχει αποσπάσει διεθνή βραβεία . Δισκογραφικά έχει 2 δίσκους με το Miscelanea Guitar Quartet, 1 δίσκο με μουσική του συνθέτη Μαριου Ιωάννου Ηλία και ένα σόλο δίσκο με 5 σονάτες 4 εκ των οποίων είναι παγκόσμιες πρεμιέρες . Τον Δεκεμβριο του 2017 ηχογραφησε τον 5ο του δίσκο με 4 σονάτες του συνθέτη Atanas Ourkouzounov. Έχει δώσει συναυλίες στην Ελλάδα, Ιταλία , Ισπανία, Πορτογαλία , Γερμανία , Αυστρία, Πολωνία , Τσεχία , Ηνωμένες Πολιτείες . Παίζει με Alector κιθάρα , στήριγμα guitarlift και χορδές Knobloch.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]