Η ανακοίνωση των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Δυτικής Ελλάδας με φόντο την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη

Ανακοίνωση με αφορμή το πέπλο μυστηρίου που έχει σκεπάσει την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη αφού το άψυχο σώμα της οποίας βρέθηκε με εγκαύματα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της σε έρημο σημείο, δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα, εξέδωσαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Οι οποίοι και εκτιμούν πως θα πρέπει να περιοριστούν οι δημόσιες τοποθετήσεις για το κύρος των αρχών και των αστυνομικών που διεξάγουν τις έρευνες ειδικότερα.

Τι ανακοίνωσαν

Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων που αφορούν την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου 44χρονης ημεδαπής στην περιοχή της Ακαρνανίας, η Ένωσή μας θέλει να εκφράσει την απόλυτη εμπιστοσύνη της προς τις αστυνομικές αρχές που έχουν αναλάβει τις έρευνες, καθώς και τις δικαστικές αρχές που προΐστανται αυτών. Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν αποδείξει πως λειτουργούν με επαγγελματισμό, αμεροληψία, μεθοδικότητα και πάνω από όλα με αποτελεσματικότητα και μπορούν να φέρουν εις πέρας σοβαρές και δύσκολες υποθέσεις.

Σεβόμενοι τη μυστικότητα της προανάκρισης, τον πόνο της οικογένειας της εκλιπούσης καθώς και τις προσπάθειες των συναδέλφων μας για την διαλεύκανση της υπόθεσης, θεωρούμε πως δημόσιες τοποθετήσεις που θίγουν το κύρος των Αρχών και προσβάλουν την αξιοπρέπεια των αστυνομικών, είναι καταδικαστέες, δεν βοηθούν στην αποκάλυψη της αλήθειας και προκαλούν δυσχέρειες στις έρευνες των αστυνομικών και δικαστικών αρμόδιων Αρχών.
πηγη thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]