ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

«Πόλεμος» για το μέγεθος του χτεσινού συλλαλητηρίου - Επίθεση στην ΕΛ.ΑΣ. για «μονταζιέρα»

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε με αφορμή το πόσοι ήταν τελικά οι διαδηλωτές στο χτεσινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. 

Η κόντρα ξέσπασε με αφορμή τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. κατά την οποία, στις 12 είχαν συγκεντρωθεί 140.000 άτομα στην πλατεία Συντάγματος. Η ανακοίνωση βέβαια βγήκε πριν ξεκινήσει το συλλαλητήριο, ενώ στη συνέχεια δεν υπήρξε σχετική ανάλογη ανακοίνωση. Όσο για τα λεωφορεία, που κατέφθαναν κατά δεκάδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, η ΕΛ.ΑΣ. εκτίμησε ότι δεν ήταν περισσότερα από 283.

Οι διοργανωτές, από την πλευρά τους, έκαναν λόγο για 1.500.000 κόσμο και περίπου 2.000 λεωφορεία.

Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε και μια ακόμη κίνηση της ΕΛ.ΑΣ. να δώσει, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, και σε κάθε περίπτωση πρώτη φορά για συλλαλητήριο, πλάνα από το ελικόπτερό της. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι δεν διευκρινίζεται τι ώρα ακριβώς τραβήχτηκαν τα πλάνα, από το ίδιο το βίντεο, καθώς «θόλωσαν» την ώρα, πριν δώσουν το βίντεο στη δημοσιότητα. Κατά την ΕΛ.ΑΣ. αυτό έγινε καθώς υπήρξε τεχνικό πρόβλημα και αναγραφόταν λάθος ώρα στο βίντεο.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Θεόφιλος Παπαδάκης, εκτίμησε πως ήταν πολύ περισσότεροι οι άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν στο συλλαλητήριο, λέγοντας πως δεν συνηθίζεται η ΕΛ.ΑΣ. να δίνει εκτιμήσεις για τον όγκο των συγκεντρωμένων

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι 140.000 είναι οι άνθρωποι που χωράνε σε δύο γήπεδα του μεγέθους του ΟΑΚΑ. “Είναι αυτά δύο γήπεδα ΟΑΚΑ;” Αναρωτήθηκε μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1.
ΠΗΓΗ Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]