Ηπειρος:Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη, (12-02-2018) το πρωί στο Πέραμα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο και κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης και μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Συνελήφθη,
(12-02-2018) το πρωί στη Βροσίνα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζίτσας, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης ενός έτους και χρηματικής ποινής (2.900) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.



Συνελήφθη  (12-02-2018) το απόγευμα στην  Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης δύο ετών και τριών μηνών, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]