ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ιωάννινα:" Δείχνουμε καλή θέληση και σταματάμε την κατάληψη"..Ανακοίνωση μαθητών Γενικού Λυκείου Ανατολής

Απαντώντας στην ανακοίνωση της Διευθύντριας του Γενικού Λυκείου Ανατολής, η οποία έσπευσε να αποποιηθεί την  ευθύνη για τη μη-συμμετοχή του σχολείου στους σχολικούς αγώνες,  θεωρούμε υποχρέωσή μας  να  παραθέσουμε τα πραγματικά γεγονότα  και  να αποκαταστήσουμε  την αλήθεια.  Από τον Νοέμβριο είχαν  συγκροτηθεί ομάδες για τα ομαδικά αθλήματα και είχαν εκδηλωθεί επιθυμίες  για ατομικά  αθλήματα.
Πριν την πρώτη κατάληψη (στις αρχές Δεκεμβρίου),  θεωρούνταν  δεδομένη η συμμετοχή των μαθητών του σχολείου  στους  σχολικούς  αγώνες  και μάλιστα η  ομάδα ποδοσφαίρου είχε προχωρήσει στην προμήθεια συγκεκριμένων ενδυμασιών, με προσωπικά έξοδα των μαθητών.
Μετά τη λήξη της πρώτης κατάληψης, οι μαθητές έλαβαν τη διαβεβαίωση - υπόσχεση  ότι δεν θα υπάρξουν κυρώσεις.
Το  διάστημα που ακολούθησε ο αρμόδιος εκπαιδευτικός  έλεγε ότι  το σχολείο δεν θα συμμετάσχει στους σχολικούς αγώνες και μετά από συνεχείς παρακλήσεις, άφηνε να εννοηθεί ότι υπάρχουν ελπίδες. Τελικά, αφού παρήλθε η προθεσμία για υποβολή αίτησης, την επόμενη μέρα,  δήλωσε ότι δεν υποβλήθηκε έγκαιρα η σχετική αίτηση.
Όταν απευθυνθήκαμε στην  Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ο υπεύθυνος  για τους σχολικούς αγώνες  μας είπε ότι το σχολείο δεν συμμετέχει γιατί, όπως  του είπε ο αρμόδιος  εκπαιδευτικός του σχολείου μας, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ  ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ.
Τελικά η αλήθεια που κρύβεται;;;
Από πλευράς της Διεύθυνσης του σχολείου αθετήθηκε η υπόσχεση για μη επιβολή κυρώσεων.
Εμείς σεβόμαστε τους συμμαθητές μας, που ετοιμάζονται για εξετάσεις και τους γονείς μας, που ανησυχούν. Μόνο από αυτούς  οφείλουμε να ζητήσουμε και ζητάμε συγνώμη.
Σήμερα δείχνουμε καλή θέληση και σταματάμε την κατάληψη.
   Ελπίζουμε σε γενική  αλλαγή του κλίματος συνεργασίας, για το καλό και  την  ηρεμία  όλων.

       ΑΝΑΤΟΛΗ  09-02-2018
           ΟΙ  ΜΑΘΗΤΕΣ   ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]