Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών « Προβλήματα και ελλείψεις στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ε.Ο. Καλαβρούζας »

« Προβλήματα και ελλείψεις στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ε.Ο. Καλαβρούζας »
Κύριε Αρχηγέ
Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε για την μετεγκατάσταση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καλαβρούζας από το κοντέινερ στο οποίο στεγάζονταν, σε νέο κτήριο που κατασκευάστηκε γι’ αυτό το λόγο.
Παράλληλα όμως πληροφορηθήκαμε ότι κατά την μετεγκατάσταση του στις νέες εγκαταστάσεις, έχουν παρατηρηθεί ελλείψεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό που δεν παραδόθηκε, καθώς και προβλήματα εισροής υδάτων και έντονης υγρασίας λόγω ενδεχόμενης κακοτεχνίας στο εσωτερικό του κτηρίου. 
Ελλείψεις επίσης έχουν εντοπιστεί σχετικά με την επίπλωση που είναι απαραίτητη για μια ανθρώπινη διαβίωση, αλλά και στην καθαριότητα των χώρων του Π.Κ. διότι η σύμβαση – συμφωνία δεν προβλέπει κάτι σχετικό.
Κύριε Αρχηγέ
Ζητάμε από εσάς όπως παρέμβετε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας, για να δοθούν άμεσα λύσεις για  τα ζητήματα τα οποία σας παραθέτουμε, με γνώμονα την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της υπηρεσίας και των κατάλληλων συνθηκών διαβίωσης για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των συναδέλφων, τόσο εντός των χώρων εργασίας όσο και κατά την διάρκεια των συμβάντων.
Εν αναμονή των ενεργειών σας, και  ευελπιστώντας σε σχετική γι αυτές ενημέρωσή μας.

Για την Ε.Α.Κ.Π.
Το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Περ/ρειας Δυτικής Ελλάδας
Ζαμπάτης Σπύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]