Επίσκεψη αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ στα Ελευθέρια των Ιωαννίνων

               ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
            ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΣΤΑ 105α ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

     Στις εκδηλώσεις για τα 105α Ελευθέρια της πόλης των Ιωαννίνων παρευρέθηκε, εκπροσωπώντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Αντιπρόεδρος του κινήματος Παναγιώτης Σγουρίδης, προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία του τη σημαντική αυτή ημέρα για τα Ιωάννινα.
    Την Τρίτη 20 Φεβουαρίου έδωσε το παρών στον Πανηγυρικό της ημέρας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, που πραγματοποιήθηκε παρουσία όλων των πολιτικών, στρατιωτικών και θρησκευτικών αρχών του τόπου.
    Ανήμερα της επετείου της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων στις 21 Φεβρουαρίου παρέστη στη Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ιωαννίνων, ακολούθως στην κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο Μπιζανομάχων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στη δεξίωση στο Μέγαρο της Περιφέρειας Ηπείρου και παρακολούθησε την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων.
    Καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής του στα Ιωάννινα ο Αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης συνοδευόταν από τη Συντονιστική, Πολιτευτές και μέλη του κινήματος.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]