ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ «Μοιραζόμαστε μαζί σας τα συναισθήματα της ολοκλήρωσης μιας δύσκολης πορείας, στην οποία ήσασταν δίπλα μας».

«Μοιραζόμαστε μαζί σας τα συναισθήματα της ολοκλήρωσης μιας δύσκολης πορείας,  στην οποία ήσασταν δίπλα μας».

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00 στο χώρο της Εταιρίας Ηπειρωτικών Μελετών (Ε.Η.Μ) στην αίθουσα Κώστα Κάτσαρη θα πραγματοποιηθεί από το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων η Τελετή Ολοκλήρωσης των μελών του.
Την Παρασκευή θα τιμήσουμε, τους ανθρώπους που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη Θεραπευτική Κοινότητα και την Κοινωνική Επανένταξη του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ με μια εκδήλωση - γιορτή, στην οποία είναι καλεσμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι τους, άνθρωποι που αγωνίστηκαν μαζί, φίλοι και υποστηρικτές του θεραπευτικού προγράμματος.
Η Τελετή Ολοκλήρωσης είναι μια πολύ σημαντική και συμβολική στιγμή, τόσο για όσους ολοκλήρωσαν την πορεία τους μέσα στο θεραπευτικό πρόγραμμα και για τις οικογένειές τους, όσο και για εκείνους που συνεχίζουν ακόμη την προσπάθεια και δηλώνει ότι η απεξάρτηση είναι δυνατή και η προσπάθεια δεν είναι μάταιη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]