ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δήμος Δωδώνης: Άμεση η ανάγκη στελέχωσης του Δημοτικού Σχολείου Κουκλεσίου


Χωρίς μαθήματα εδώ και έναν μήνα περίπου παραμένουν οι τέσσερις μαθητές

Χωρίς μαθήματα εδώ και έναν μήνα περίπου παραμένουν οι τέσσερις μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κουκλεσίου. Το πρόβλημα ανέκυψε εξ αιτίας της αδυναμίας των αρμόδιων φορέων να αναπληρώσουν την εκπαιδευτικό που είχε τοποθετηθεί και αποχώρησε με νόμιμη άδεια.
Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, η τοποθέτηση αναπληρωτή δάσκαλου στάθηκε αδύνατη. Αποτέλεσμα είναι οι μαθητές να βρίσκονται εκτός διδακτικής διαδικασίας και το σχολείο να παραμένει κλειστό.
Ο Δήμος Δωδώνης, μετά τις συζητήσεις που είχε με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, απευθύνθηκε εγγράφως στον Υπουργό Παιδείας, γνωστοποιώντας αφενός το πρόβλημα και ζητώντας αφετέρου την παρέμβασή του για τον άμεσο διορισμό αναπληρωτή.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχει απάντηση.
Το Δημοτικό Σχολείο Κουκλεσίου είναι από τα ελάχιστα που παραμένουν σε λειτουργία στο Δήμο Δωδώνης και η ανάγκη στελέχωσής του είναι επιτακτική. Σημειώνεται δε ότι η λειτουργία του κρατά στο χωριό, όπως συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, οικογένειες νέων. Ένα πιθανό κλείσιμο, θα αποτελέσει χαριστική βολή, καθώς και αυτές θα αναγκαστούν να μετακομίσουν στο αστικό κέντρο.
Ο Δήμος Δωδώνης  απευθύνει για μία ακόμη φορά έκκληση προς όλους τους αρμόδιους να δείξει την ανάλογη ευαισθησία και να προχωρήσουν άμεσα στην κάλυψη του κενού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]