ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Παρέμβαση του Εργ.Κέντρου Ιωαννίνων για το θέμα που δημιουργήθηκε με τα δελτία μετακίνησης των σπουδαστών του Δημοσίου ΙΕΚ.

Παρέμβαση έκανε σήμερα η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου στο Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων για το θέμα που δημιουργήθηκε
με τα δελτία μετακίνησης των σπουδαστών του Δημοσίου ΙΕΚ. Συγκεκριμένα οι σπουδαστές ενώ είχαν δελτία μειωμένου εισιτηρίου, το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει διαθέσει το αντίστοιχο κονδύλι για να καλύψει την τιμή, με αποτέλεσμα οι σπουδαστές που έκαναν χρήση των δελτίων να βρεθούν με πρόστιμα από τους ελεγκτές.
Το Δημόσιο ΙΕΚ Ιωαννίνων χορηγώντας δελτία χωρίς την ύπαρξη του αντίστοιχου κονδυλίου, προσπαθούσε να συγκαλύψει  την αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης που βάζει ακόμα ένα εμπόδιο στις σπουδές των παιδιών της Εργατικής Τάξης για την μετακίνησή τους.
Μετά την παρέμβαση των σπουδαστών και της διοίκησης του ΕΚΙ, το αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων δεσμεύθηκε να διαγράψει τα πρόστιμα των σπουδαστών και να αποδέχεται τα δελτία μειωμένου εισιτηρίου.
Το Εργατικό Κέντρο παραμένει στο πλάι των σπουδαστών, στον αγώνα τους για αύξηση της χρηματοδότησης για τα Δημόσια ΙΕΚ από τον κρατικό προϋπολογισμό για όλες τις ανάγκες των σπουδαστών - μετακίνηση, αναλώσιμα, βιβλία, εργαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]