ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[Ελλάδα]Τραγωδία στο Καϊμακτσαλάν: Εντοπίστηκαν νεκροί οι δυο ορειβάτες – Ήταν ζευγάρι

Μία νέα τραγωδία σημειώθηκε στο Καϊμακτσαλάν αφού όπως μετέδωσε ο Alpha εντοπίστηκαν νεκροί οι ορειβάτες που αγνοούνταν από το Σάββατο (10.02.2018). Οι ορειβάτες ήταν ζευγάρι - περίπου 30 ετών και οι δυο - και είχαν έλθει από τα Σκόπια στην χώρα μας για να διασκεδάσουν με τους φίλους τους στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν.
Οι ορειβάτες εξαφανίστηκαν όταν «αποκόπηκαν» από την παρέα τους, ενώ έκαναν πεζοπορία στο όρος Βόρας πάνω από το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν. Από χθες, σήμανε συναγερμός στις Αρχές με τους διασώστες να εντοπίζουν σήμερα (11.02.2018) το ζευγάρι νεκρό σε χαράδρα.

Στην περιοχή  επιχειρούν δεκαπέντε πυροσβέστες από τις υπηρεσίες Έδεσσας και Αριδαίας, όπως και άνδρες της 2ης ΕΜΑΚ, οι οποίοι παλεύουν να περισυλλέξουν τις σορούς των αδικοχαμένων ορειβατών.

Οι καιρικές συνθήκες δυσχεραίνουν το έργο τους καθώς επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοθύελλα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην επιχείρηση συμμετέχουν και δύο άτομα από το χιονοδρομικό κέντρο οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα το βουνό.
πηγη newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]