ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Οι ΑΝΕΛ Ιωαννίνων έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ   
                                     ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ.
                                             
       Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο Hotel & Cafe Bistro η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης αγιοβασιλόπιτας της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π.Ε. Ιωαννίνων.
       Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό κλίμα συμμετείχαν ο Συντονιστής της Π.Ε. Ιωαννίνων Βαγγέλης Κουτσής, τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ελπινίκη Μπάρκα και Χρήστος Οικονόμου, τα μέλη της Συντονιστικής Γιώργος Γοργόλης και Κώστας Παλάσκας, οι πολιτευτές Μαρία Μάλλιου, Παρασκευή Λιάκου, Χρήστος Μπίστας και Γρηγόρης Γιωτάκης, καθώς επίσης μέλη και φίλοι του κινήματος και μέλη της νεολαίας μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Συντονιστικής.
       Αναγνώστηκε σύντομος χαιρετισμός του Αντπροέδρου του κινήματος Παναγιώτη Σγουρίδη και στη συνέχεια ο Συντονιστής ευχήθηκε εκ μέρους της Συντονιστικής σε όλους τους παρευρισκομένους χρόνια πολλά και καλή χρονιά και μετέφερε το αισιόδοξο μήνυμα, ότι η φετινή χρονιά θα σηματοδοτήσει την έξοδο της πατρίδας μας από τα μνημόνια.
       Η συμμετοχή στην εκδήλωση αρκετών στελεχών, μελών και φίλων του κινήματος, καθώς και νέων συμμετεχόντων, επιβεβαίωσαν  με την παρουσία τους τη δυναμική της οργάνωσης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στα Ιωάννινα.

                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]