Ηandall-Σημαντικό παιχνίδι για τον Αθλητικό Ομιλο Ιωαννίνων με αντίπαλο τον Α.Ο Κοζάνης !

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19.00', στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας,  η ομάδα του Α.Ο. Ιωαννίνων καλείται να αντιμετωπίσει την αξιόλογη ομάδα του Α.Ο. Κοζάνης στα πλάισια της 8ης αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής κατηγορίας Αντρών.
Σημαντικότατο παιχνίδι με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία για τη γιαννιώτικη ομάδα η οποία πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε της φετινής σεζόν, ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της κατηγορίας με την ομάδα του Α.Ο. Καστοριάς, θέτωντας ως στόχο την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Η ομάδα του Γιάννη Καραμπίνα θα αγωνιστεί με πλήρη σύνθεση χωρίς απώλειες τραυματισμών, έχοντας ενισχυθεί την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και με τον Κώστα ΤΖούκα ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του πίβοτ, ο οποίος επέστρεψε στα Γιάννενα στην ομάδα που αναδείχτηκε, από την Νέα Ιωνία Αθηνών.
Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι να γεμίσουν το γυμναστήριο και να ενισχύσουν την γιαννιώτικη ομάδα στην προσπάθεια για άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]