ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Θεσπρωτία:Με νοικιασμένο αυτοκίνητο μετέφεραν.... 69 κιλά κάνναβης

Συνελήφθησαν δύο άτομα, διακινητές ναρκωτικών, σε «μπλόκο» στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας
Κατασχέθηκαν περίπου -69- κιλά κάνναβης μέσα σε αυτοκίνητο
Συνελήφθησαν, σήμερα (06-02-2018) τα ξημερώματα στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο άτομα, ένας 37χρονος ημεδαπός και ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 37χρονος και στο οποίο επέβαινε και ο 27χρονος, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο χώρο των αποσκευών, μέσα σε τρεις σάκους, (64) δέματα που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους (68.850) γραμμαρίων.
Επίσης, κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει σε εταιρεία ενοικιάσεων οχημάτων και το οποίο είχε ενοικιάσει ο 37χρονος δράστης, προκειμένου χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά των ναρκωτικών καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]