Αιτωλοακαρνανία: 54χρονος επικήρυξε τους διαρρήκτες της οικίας του με 5.000 ευρώ!

54χρονος μόνιμος κάτοικος Ναυπάκτου, με οικία ιδιοκτησίας του στο Πετροχώρι Θέρμου, επικήρυξε τους διαρρήκτες του με 5.000 ευρώ! Ο λόγος για τον κ. Γεώργιο Σαγώνα, ο οποίος όπως κατήγγειλε στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» «αρχές του τρίτου δεκαημέρου μηνός Ιανουαρίου 2018, εκμεταλλευόμενοι την απουσία μου, οι διαρρήκτες, μπήκαν στην οικία μου-πλατεία Δημοτικού Σχολείου στο Πετροχώρι- παραβιάζοντας με σιδερένιο μοχλό τη μπαλκονόπορτα- αλουμινοκατασκευή του πάνω ορόφου στην πίσω πλευρά και διέφυγαν με μια τηλεόραση 42 ιντσών led μάρκας LG αξίας 550 ευρώ».

Σύμφωνα με τον κ. Σαγώνα, ο διαρρήκτης ή οι διαρρήκτες είναι άτομα της περιοχής καθώς η κίνησή τους φάνηκε να είναι πλήρως μελετημένη και σχεδιασμένη. «Ήξεραν τι ήθελαν να κάνουν. Προφανώς γνώριζαν πότε στο σπίτι δεν είναι κάποιος. Άνοιξαν και κάποια συρτάρια αλλά το σπίτι δεν το βρήκα άνω κάτω. Ήταν μελετημένη η κίνησή τους και αυτός ή αυτοί που το έκαναν είναι από την περιοχή. Περιοχή η οποία ιδιαίτερα το χειμώνα είναι αραιοκατοικημένη» σημείωσε ο κ. Σαγώνας ο οποίος επισήμανε και την ελλιπή αστυνόμευση της περιοχής.



Με ανακοίνωσή του κάνει γνωστά τα εξής:

«Αμοιβή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, σε πληροφορία ικανή και δυνατή να ξεσκεπάσει τους επίδοξους διαρρήκτες, οι οποίοι αρχές του τρίτου δεκαημέρου μηνός Ιανουαρίου 2018, εκμεταλλευόμενοι την απουσία μου, μπήκαν στην οικία μου-πλατεία Δημοτικού Σχολείου στο Πετροχώρι- παραβιάζοντας με σιδερένιο μοχλό τη μπαλκονόπορτα- αλουμινοκατασκευή του πάνω ορόφου στην πίσω πλευρά, ενώ διέφυγαν με μια τηλεόραση 42 ιντσών led μάρκας LG».
Τηλ. επικ. 6906570020 Γεώργιος Α. Σαγώνας
email: geosag64@gmail.com

Σίγουρα πρόκειται για μία όχι και τόσο συνηθισμένη ιστορία που καταγράφει το αστυνομικό δελτίο. Πολίτες φτάνουν σε σημείο να επικηρύσσουν διαρρήκτες, γεγονός που μαρτυρά το επίπεδο ασφαλείας που υπάρχει(;) τη σημερινή εποχή με τις περιουσίες του κόσμου, έρμαιο στις διαθέσεις των επιτήδειων.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Α.Τ. Θέρμου.
πηγη sinidisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]