Εργ.Κέντρο Ιωαννίνων:"Ολοι Στην Εφορία Την Παρασκευή 23 Φλεβάρη ...Για Την Προστασία Της Λαϊκής Κατοικίας Με Νόμο.

Συναδέλφισες- Συνάδελφοι,

Η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όπως και όλες οι άλλες τα προηγούμενα χρόνια, με αφορμή το χρέος, την κρίση, τα μνημόνια, τσάκισαν τους μισθούς, τα μεροκάματά μας, τις συντάξεις μας. Πολλοί από εμάς εξακολουθούμε να παραμένουμε ΑΝΕΡΓΟΙ.
Αφαίρεσαν δικαιώματα που κατακτήσαμε με θυσίες και αίμα.
Επέβαλλαν αισχρή φοροληστεία με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να καλύψουμε ούτε τις βασικές ανάγκες τις δικές μας και των οικογένειών μας.

ΤΩΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ

ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ  ΜΑΣ  ΠΕΤΑΞΟΥΝ  ΣΤΟ  ΔΡΟΜΟ. ΝΑ  ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ  ΚΟΠΟΥΣ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΙΔΡΩΤΑ  ΜΙΑΣ  ΖΩΗΣ  ΓΙΑ  ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ  ΕΝΑ  ΚΕΡΑΜΙΔΙ  ΣΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ  ΜΑΣ  ΕΜΕΙΣ  ΚΑΙ  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ  ΜΑΣ.

  Μετά τα μέτρα εξασφάλισης της υφαρπαγής της λαϊκής κατοικίας από τις τράπεζες με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, προχωρούν ακόμα παραπέρα με την απόφαση για κατασχέσεις ακινήτων για χρέη προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία. Είναι μία απόφαση που βάζει σε άμεσο κίνδυνο την πλειοψηφία των λαϊκών οικογενειών, σε μία περίοδο που τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία ξεπέρασαν τα 105 δις ευρώ, με το 80% αυτών να είναι ποσά μέχρι τις 3000 ευρώ και τις κατασχέσεις να ξεκινάν από τα 500 ευρώ οφειλής.
Μας λένε ότι είναι απαίτηση των δανειστών.
Τους απαντάμε: Το χρέος δεν το δημιουργήσαμε εμείς αλλά μας το φορτώσατε με τις πολιτικές σας όλα αυτά τα χρόνια, οι κυβερνήσεις που στην καπιταλιστική κρίση ανακεφαλαιοποιήσατε  επανειλημμένα τους τραπεζικούς ομίλους. Στηρίξατε με όλους τους τρόπους τα μονοπώλια και τη μεγαλοεργοδοσία.
  Όσες κορόνες και να βγάζουν κυβερνητικά στελέχη, ότι ο λαός δεν κινδυνεύει και στόχος τους είναι οι μεγαλοοφειλέτες, είναι κούφια λόγια. Οι μεγαλοοφειλέτες που επικαλούνται, είναι οι «υγιείς» επιχειρηματίες που στηρίζουν την «δίκαιη» ανάπτυξη, είναι αυτοί που κάθε φορά τους χαρίζουν δάνεια και χρέη με προκλητικές πολιτικές παρεμβάσεις. Όλα αυτά τα μέτρα επιβεβαιώνουν ότι και στην ανάπτυξη ο λαός θα συνεχίσει να βιώνει την φτώχεια, την ανασφάλεια και θα αγκομαχά για να τα βγάλει πέρα, ενώ οι επιχειρηματικοί όμιλοι θα εκμεταλλεύονται όλα τα προνόμια που τους δίνει το κράτος με ζεστό χρήμα και φορολογική ασυλία.
Δε θα επιτρέψουμε να περάσουν τα σχέδιά τους. Με οργάνωση, αγώνα, ταξική αλληλεγγύη μέσα από τα συνδικάτα μας, από τις λαϊκές επιτροπές στις γειτονιές, από την οργάνωσή μας στους χώρους δουλειάς υπερασπιζόμαστε τη ζωή μας. Δεν επιτρέπουμε στα αρπακτικά να απλώσουν χέρι στη λαϊκή κατοικία.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
Πρώτη απάντηση στα σχέδια κυβέρνησης – τραπεζών – διάφορων αρπακτικών δίνουμε με κινητοποίηση στην
ΕΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 7π.μ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
Εδώ και τώρα προστασία της λαϊκής κατοικίας με νόμο.
Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη
Καμία κατάσχεση λαϊκής κατοικίας για χρέη προς το δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία.
Να σταματήσουν τώρα οι κατασχέσεις μισθών και συντάξεων από τραπεζικούς λογαριασμούς.
Πάγωμα χρεών για άνεργους και διαγραφή ανατοκισμών δανείων.
Διαγραφή δανείων, ανέργων και εργαζομένων που έχουν υποστεί μειώσεις στους μισθούς.
Όχι στην φοροληστεία, αφορολόγητο όριο στα 20.000 ευρώ προσαυξημένο 5.000 για κάθε παιδί.
Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των χαρατσιών.





Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 26510-32513 / 6944287529

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
23 ΦΛΕΒΑΡΗ ΩΡΑ 7π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]