ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ηγουμενίτσα:Ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση 12 ετών στον πυροσβέστη που σκότωσε 48χρονο

Ολοκληρώθηκε στο Δικαστήριο της Κέρκυρας  η εκδίκαση της υπόθεσης που είχε συγκλονίσει την κοινωνία της Ηγουμενίτσας πριν απο λίγους μήνες..
Ειδικότερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου   βρέθηκε πριν απο 10 μέρες  ο 59χρονος πυροσβέστης που συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα , στις 27 Απριλίου 2017  με την κατηγορία της  ανθρωποκτονίας απο πρόθεση  και απόπειρα ανθρωποκτονίας .
Το Μικτό Ορκωτό Κέρκυρας  επέβαλλε  στον κατηγορούμενο ποινή ισόβιας κάθειρξης  και  φυλάκισης 12 ετών .
Υπενθυμίζεται ότι ξημερώματα της 27ης Απριλίου του περασμένου έτους  ο 59χρονος στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας,πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον της 47χρονης συζύγου του και 48χρονου  ημεδαπού  που βρίσκονταν μαζί  της  στο ίδιο αυτοκίνητο , με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου, καθώς και τον τραυματισμό στα πόδια της 47χρονης συζύγου του.
Ο 59χρονος δεν τράπηκε σε φυγή ,παρέμεινε στον τόπο του εγκλήματος έξω απο το κλειστό γυμναστήριο της πόλης και τηλεφώνησε στην αστυνομία ενημερώνοντας τις Αρχές για το συμβάν ,ενώ  παραδόθηκε χωρίς καμία  αντίσταση στους αστυνομικούς μόλις έφτασαν στο σημείο του εγκλήματος.
Κατά την πολυήμερη ακροαματική διαδικασία ξεχώρισε η κατάθεση της συζύγου του θύματος ,που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της που έφυγε τόσο άδικα απο τη ζωή   και ζήτησε  να αποδοθεί δικαιοσύνη ,υπογραμμίζοντας ότι  με τον 48χρονο ζούσαν αρμονικά και ήταν πολύ  ευτυχισμένοι .
Την απόδοση δικαιοσύνης ζήτησε απο την έδρα του Δικαστηρίου  και ο γιος του θύματος ,ενώ στην κατάθεσή της η σύζυγος του 59χρονου πυροσβέστη υποστήριξε πως με τον  σύζυγό της είχαν αποφασίσει να χωρίσουν αφού  ο γάμος τους αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα  απο τον πρώτο κιόλας καιρό .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]