ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: “Αλλάξτε τώρα το Σύνταγμά σας για την ονομασία και τα «αλυτρωτικά»” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το μήνυμα της Αθήνας προς τα Σκόπια.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

- «Θα το πάω μέχρι το τέλος. Είμαι αποφασισμένος να βρω λύση», λέει ο πρωθυπουργός σε συνεργάτες του και προετοιμάζεται για τη συνάντηση με τον Σκοπιανό ομόλογό του στο περιθώριο του Συνεδρίου του Νταβός.

- Αναγκαία θεωρεί η ελληνική κυβέρνηση την αναθεώρηση του Συντάγματος των Σκοπίων για την απάλειψη των άρθρων που παραπέμπουν σε αλυτρωτικές επιδιώξεις.

- Ποιοι μετέχουν στο σημερινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη. Προβληματισμός στο εσωτερικό της κυβερνητικής πλειοψηφίας για τη στάση που θα τηρήσει στο Σκοπιανό ο Πάνος Καμμένος.

- Τι λένε για το θέμα στην «R» οι Φραγκούλης Φράγκος και Κώστας Ζουράρις.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Βαρυσήμαντη συνέντευξη του πρόεδρου της Κύπρου στην «R»: «Ο δρόμος της Τουρκίας για την Ε.Ε. περνά από τη Λευκωσία». Τι λέει ο Νίκος Αναστασιάδης για τη λύση του Κυπριακού, τις γεωτρήσεις και το αναπτυξιακό μοντέλο που εφαρμόζει.

- Δήλωση-βόμβα του Τόμας Βίζερ στην «R»: «Βρείτε και τιμωρήστε όσους έφταιξαν για την ελληνική κρίση». Ο απερχόμενος πρόεδρος του EWG λέει ότι οι μόνες χώρες στις οποίες δεν υπήρξε κατανομή ευθυνών είναι η Ελλάδα και η Ιταλία.

- «Κλειδώνει» η δίκη των 8 στρατιωτικών στην Αθήνα. Κρίσιμη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Τούρκο υπουργό Δικαιοσύνης, Μπεκίρ Μποζντάγ.

- Δημήτρης Παπαδημητρίου: «Οι μόνοι που πρέπει να ανησυχούν για τους πλειστηριασμούς είναι οι στρατηγικοί κακοπληρωτές».

- Δημήτρης Σταμάτης: «Θα πάω στο συλλαλητήριο, όπως θα πάνε και χιλιάδες πολίτες, όλοι ενωμένοι κάτω από το μήνυμα της καρδιάς μας "η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική"».

- Ο ηγούμενος Ευδόκιμος για τον «άγνωστο» Πανούση: «Ο Τζίμης νήστευε και ήταν συνεπής στην εξομολόγηση».

- Η σύζυγος του Βασίλη Στεφανάκου, Κατερίνα Θωμαΐδη αποκαλύπτει τις τελευταίες συζητήσεις τους: «Οσο τον αγαπούσαμε στην οικογένειά του, τόσο τον μισούσαν κάποιοι άλλοι».

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- Νέα σύντροφος για τον Γιάννη Μπουτάρη. Το κρυφό ειδύλλιο του δημάρχου. Η Μαρία Ιωαννίδου είναι η γοητευτική γυναίκα που στέκεται διακριτικά στο πλευρό του πρώτου πολίτη της Θεσσαλονίκης και έχει δώσει νέο νόημα στην καθημερινότητά του.

- «Με κεντρίζει ο ρόλος της μαμάς». Η ταλαντούχα ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα εκμυστηρεύεται στην «R» ότι θέλει να κάνει οικογένεια με τον σύντροφό της, τον πολιτικό μηχανικό Ακη Πάντο, με τον οποίο συγκατοικεί στο Κολωνάκι.

- Γάμος αλά ελληνικά για τη Μενούνος. Νύφη σχεδιάζει να ντυθεί ξανά το καλοκαίρι η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, στην Αρκαδία, απ’ όπου κατάγεται.

- «Τα παιδιά σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο». Η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα μιλά για τη συνύπαρξη με τον σύζυγό της Γαβριήλ Σακελλαρίδη και για όσα έμαθε από τη 16 μηνών κόρη της.

- Τελευταία έξοδος πριν γεννήσει! Το ρομαντικό δείπνο της παρουσιάστριας Αθηναΐδας Νέγκα και του συζύγου της λίγο πριν από το μαιευτήριο.

- Ερωτας εξπρές: Η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη χώρισε μετά από επτά μήνες σχέσης με τον επιχειρηματία Μιχάλη-Παναγιώτη Πιλαλάκο.

- Σ. Καλυβάτσης - Υρώ Λούπη: Τέρμα το κρυφτό. Σίγουροι για τα αισθήματα που μοιράζονται οι δύο ηθοποιοί ζουν μια δυνατή σχέση χωρίς να αποφεύγουν τους παπαράτσι.
enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]