Είσαι αγρότης;Πάρε τον καιρό στα χέρια σου !Αγρομετεωρολογικοί σταθμοί Davis

Αγρομετεωρολογικοί σταθμοί Davis
Στα πλαίσια του μέτρου 4.1.1 των σχεδίων βελτιώσεων 2018 έχετε την δυνατότητα να εντάξετε στις προτάσεις σας την προμήθεια ενός ολοκληρωμένου συστήματος αγρομετεωρολογικού σταθμού και προγράμματος φυτοπροστασίας για τις ανάγκες των καλλιεργειών σας.

Εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα ολοκληρωμένα συστήματα αντιμετώπισης ασθενειών και ακάρεων σε καλλιέργειες όπως το αμπέλι, το μήλο, το αχλάδι, το κεράσι, το ροδάκινο (και άλλα πυρηνόκαρπα), το καρύδι και το αμύγδαλο  με την χρήση των αγρομετεωρολογικών σταθμών Davis.

 Υποστηρίζουμε τις ανάγκες των μελισσοπαραγωγών στον τομέα της παρακολούθησης των καιρικών παραμέτρων στις διάφορες περιοχές εγκατάστασης με ζωντανή εποπτεία των συνθηκών που επικρατούν.


Εξοικονομείστε πόρους με την χρήση της τεχνολογίας και την αυτοματοποίηση της άρδευσης στις καλλιέργειες σας μέσω της χρήσης των μετεωρολογικών σταθμών

Η Στράβων είναι η πρώτη εταιρία παροχής αγρομετεωρολογικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Παρέχουμε εξατομικευμένη καθημερινή ενημέρωση μέσω SMS, e-mail ή δια τηλεφώνου για παραμέτρους όπως:

ώρα έναρξης και λήξης φαινομένων
ώρες εκδήλωσης παγετού ή ισχυρών ανέμων
ώρες εκδήλωσης χαλαζόπτωσης
ενημέρωση θερμοκρασιακού εύρους.

Είμαστε ο μοναδικός ιδιωτικός φορέας που παρέχει υπηρεσιακές προγνώσεις καιρού με ειδίκευση στον αγροτικό τομέα. Από το 2013 ενημερώνουμε δεντροκαλλιεργητές του νομού Κοζάνης, ενώ από φέτος ήμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανάπτυξη των υπηρεσιών μετεωρολογικής ενημέρωσης σε καλλιεργητές σε όλη τη χώρα. http://www.stravon.gr/
Βρείτε μας στην Γεωργική Έκθεση Agrotica 2018, 1 με 4 Φλεβάρη, στο περίπτερο 2, Stand 16B. Θα χαρούμε να σας παρέχουμε περαιτέρω πληροφορίες: Τηλ 2463080900 – www.stravon.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]