ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Τα καταστήματα Bread Factory στηρίζουν τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας


Τα BreadFactoryστηρίζουν τις οικογένειες που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και έχουν ανάγκη άμεσης και χειροπιαστής βοήθειας αυτές τις άγιες μέρες.

Με ευαισθησία και ευθύνηαναλαμβάνουν πρωτοβουλία έμπρακτης στήριξης των δοκιμαζομένων συνανθρώπων μας στην περιοχή της Μάνδρας στη Δυτική Αττική, προσφέροντας στις 29 Δεκεμβρίου 2017  πακέτα με προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

Σε συνεργασία με τις αρμόδιες τοπικές αρχές ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος στήριξης  για τις οικογένειες που επλήγησαν,  με επισκέψεις από σπίτι σε σπίτι, του προσωπικού της εταιρίας  BreadFactory, συνοδευόμενο από κοινωνικό λειτουργό του Δήμου, για απευθείας παραδόσεις.

Ο εκπρόσωπος των  καταστημάτωνBreadFactoryδήλωσε: Πρέπει να είμαστε παρών στις δύσκολες στιγμές των συνανθρώπων μας, διατηρώντας υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στις τοπικές κοινωνίες. Μέσα από την προσφορά μας σε είδη που εμείς παράγουμε,  προσπαθούμε πάντα να στηρίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτούς που το χρειάζονται.

ΤαBreadFactory, αναπτύσσουν μία δυναμική παρουσία στο χώρο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης διατηρώντας υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο προσωπικό, τους πελάτες, τις τοπικές κοινωνίες αλλά και το φυσικό περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]