Την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Πρέβεζας

Την αισιοδοξία του ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη για τον Δήμο της Πρέβεζας εξέφρασε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης μιλώντας στο προσωπικό του Δήμου κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης κοπής της βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Δημοτικής Αγοράς.
Ο κ.Μπαΐλης υπογράμμισε ότι παρά τη δύσκολη συγκυρία που επικρατεί τα τελευταία χρόνια με μεγάλες περικοπές και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Δήμος της Πρέβεζας έχει καταφέρει να κάνει σημαντικά βήματα ανάπτυξης και να δρομολογήσει έργα και παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν την πόλη.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας απευθυνόμενος στους υπαλλήλους, ζήτησε να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο για την εξυπηρέτηση των δημοτών δηλώνοντας πεπεισμένος ότι με συντονισμένη προσπάθεια μπορούν να επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα. Την πίτα ευλόγησε -εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου ο οποίος απουσίαζε- ο πατέρας Δημήτριος, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και επικεφαλής παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]