Νέες ακροαματικότητες: οι περισσότεροι δεν θυμούνται ποιο ραδιοσταθμό ακούνε

Νέες ακροαματικότητες: οι περισσότεροι δεν θυμούνται ποιο ραδιοσταθμό ακούνε.
Αλλά πολλοί είναι κι εκείνοι οι ακροατές που λένε πως προτιμούν άλλα ραδιόφωνα από τη...
λίστα με τα... επίσημα. 
Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις λοιπόν οι τελευταίες, χριστουγεννιάτικες, ακροαματικότητες (από 4/12/2017 μέχρι και 14/1/2018 - στη δεύτερη στήλη είναι οι ακροαματικότητες του προηγούμενου μήνα). Εκτός φυσικά από την εκρηκτική άνοδο του Easy 97.2 που πάντοτε ανεβαίνει αυτή την περίοδο λόγω των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών που μεταδίδει όλο το 24ωρο. 

Ισχυρή θέση στη ραδιοφωνική πιάτσα παίρνουν πια τα ραδιόφωνα της Frontstage της Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου, Red 96.3 και Hit 88.9 σαρώνουν, αλλά αρχίζει και ανεβαίνει και ο Εν Λευκώ 87.7. 
Ρυθμός 94.9 και Μελωδία 99.2 αποτελούν τους δύο ραδιοφωνικούς πυλώνες του ελληνικού τραγουδιού, τα Παραπολιτικά 90.1 τσιμπούν νούμερα και εδραιώνονται ως ο τρίτος πόλος στην ενημέρωση.
Τα ραδιόφωνα της 24Media ακολουθούν αντίθετη πορεία, ο Sport24 103.3 του Παντελή Διαμαντόπουλου ισχυροποιείται, ενώ το Ραδιόφωνο 24/7 του Κώστα Αρβανίτη με τη λάθος συνταγή είναι φανερό πως δεν τραβάει. 
DeeJay 95.2, Δίεση 101.3 και Sfera 102.2 σταθερές δυνάμεις εδώ και χρόνια. Δεν το συζητάμε φυσικά και για τον ΣΚΑΪ 100.3 που αποτελεί, επίσης, δύναμη στην ενημέρωση. Η πρώτη θέση τα λέει όλα για τον Real FM, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι.


 nonews-news.blogspot.grπηγη e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]