LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δήμος Ηγουμενίτσας:Ημερίδα με θέμα: “Εξωστρέφεια και Επιχειρείν”


Πρόσκληση σε Ημερίδα με θέμα: “Εξωστρέφεια και Επιχειρείν”

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου διοργανώνει ημερίδα με την υποστήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας, του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας με θέμα: "Εξωστρέφεια και Επιχειρείν". Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου 2018 στο
συνεδριακό κέντρο του ΤΕΙ στην Ηγουμενίτσα. Θέματα όπως η εξωστρέφεια, η προώθηση προϊόντων σε αγορές του εξωτερικού, η καινοτομία, η επιχειρηματικότητα, οι στρατηγικές συμμαχίες, η μεταφορά προϊόντων και η διείσδυση σε αγορές του εξωτερικού θα αναπτυχθούν από εκπροσώπους φορέων, οργανισμών και επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής όπως ο Δήμος Ηγουμενίτσας, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε., η Ζυθοποιία Ηπείρου Ε.Π.Ε., Κερκυραϊκή Ζυθοποιία, Πτηνοτροφική Ιωαννίνων Α.Ε. η Agroparago κ.α.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:00 και είναι ανοιχτή στο κοινό. Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να αποτελέσει η ημερίδα αυτή ένα φόρουμ συζήτησης, ανταλλαγής απόψεων αλλά και ενημέρωσης και μεταφοράς τεχνογνωσίας από οργανισμούς, επιχειρήσεις και φορείς με εμπειρία σε εξωστρεφείς επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]