Ανατροπή στην υπόθεση της Μαρίας Ιατρού που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της στην Αμφιλοχία

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της Μαρίας Ιατρού από το Λουτράκι, η οποία ανασύρθηκε νεκρή μέσα από το αυτοκίνητό της, που έχει πέσει στη θάλασσα της Αμφιλοχίας. Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο η οικογένεια της.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου της 36χρονης αισθητικού  ανατρέπουν τα έως τώρα δεδομένα. Η καθυστέρηση της υπόθεσης με τις τρεις ξεχωριστές δικογραφίες που πρέπει να συσχετιστούν, δεν εμποδίζουν την οικογένεια της να ψάχνει την αλήθεια.

Από την πρώτη στιγμή  οι δικοί της πίστευαν ότι η  36χρονη αισθητικός, μητέρα τεσσάρων παιδιών,  δεν σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Η Μαρία ήταν πάντα χαμογελαστή και είχε άριστες σχέσεις με φίλους και γνωστούς. Δεν θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό της. διευκρινίζει  ο σύζυγός της

 «Ξέρουν τι συνέβη αλλά δεν μιλούν»
«Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Δυστυχώς δεν μιλάει κανένας. Βεβαίως και θα προχωρήσουμε μέχρι τέλους για να λάμψει η αλήθεια είναι το μόνο που μας έχει μείνει να κάνουμε», λέει στο Star ο σύζυγός της, Άρης Αντωνόπουλος.
Πέρυσι στις 16 Απριλίου, μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής του Πάσχα, η Μαρία Ιατρού ξεκίνησε από το Λουτράκι Κορινθίας, με προορισμό την Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Εκεί θα έμενε σε έναν ξάδερφό της. Δεκαπέντε ημέρες μετά, στις 28 Απριλίου εντοπίστηκε νεκρή. Η οικογένεια της υποστηρίζει ότι το αυτοκίνητο δεν βρέθηκε στο σημείο που αρχικά υπέδειξε η τροχαία της περιοχής, ενώ κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια.



Η Μαρία φέρεται να επικοινώνησε μέσω γραπτών μηνυμάτων με συγγενικό της πρόσωπο στη μία τα ξημερώματα ζητώντας του να την φιλοξενήσει. Στις 2.15, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε στους συγγενείς της, του έστειλε ένα μήνυμα γράφοντας «Είμαι Άρτα, με σταματήσανε σε μπλόκο», ενώ σε άλλο μήνυμα και μάλιστα το τελευταίο,  φέρεται να του γράφει στις 4.17  «Βρίσκομαι  στην Πρέβεζα και  θα καθυστερήσω να φτάσω».

Μόνο που οι κάμερες  από τα διόδια της  γέφυρας Ρίου  Αντιρρίου, κατέγραψαν το αυτοκίνητό της να περνάει  στις 3.40 τα ξημερώματα.

Πριν από λίγες ημέρες η κόρη της Μαρίας Ιατρού  έκλεισε τα 18 της χρόνια. Δεν την καμάρωσε. Το μόνο που θέλουν οι δικοί της είναι να λάμψει η αλήθεια για να ησυχάσει, όπως λένε,  η ψυχή της χαμογελαστής Μαρίας.
via:patrastimes.gr
Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]