[Ελλάδα] Η πινακίδα "αγνοείται" .... και οι οδηγοί ψάχνουν . . . να βρουν το δρόμο

Αγρίνιο:Μια  πινακίδα . . . για τα χωριά Κλίμα, Καρύτσα, Άνω Κουδούνι και τα υπόλοιπα χωριά του ορεινού Αράκυνθου.Ο ένας δρόμος(ευθεία) πάει στα Ελληνικά και από τα αριστερά ο δρόμος οδηγεί στα ορεινά χωριά του Ορεινού Αράκυνθου για όσους ξέρουν την περιοχή.

Για όσους δεν την ξέρουν, ψάχνουν να βρουν μια  ενημερωτική πινακίδα η οποία φυσικά μέχρι σήμερα δεν υπάρχει εδώ και τρία τέσσερα χρόνια σύμφωνα με τους κατοίκους των χωριών. Αν η τύχη μας λένε βοηθήσει τους ταξιδιώτες μπορεί να συναντήσουν κάποιον περαστικό και να τους κατατοπίσει για το που θέλουν να πάνε, αλλιώς το ρίχνουν στην τύχη ή το παίζουν κορώνα γράμματα.

Αρχικά η πολύπαθη αυτή  πινακίδα
όπως μας ενημέρωσαν οι ίδιοι οι κάτοικοι έπεσε. Κάποιος ευσυνείδητος άνθρωπος την έδεσε όπως μπορούσε με σύρμα αλλά και πάλι δεν κρατήθηκε πολύ. Η ταμπέλα εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν υπάρχει ούτε καν στο έδαφος ώστε κάποιος να την τοποθετήσει έστω και πρόχειρα.

Τελικά είναι τόσο δύσκολο και κοστίζει τόσο πολύ μια πινακίδα (έστω και ξύλινη), για να ξέρει ο κόσμος που πρέπει να πάει εκτός από το να βλέπει ένα παλούκι και να μαντεύει τι θέλει να πει ο ποιητής;

Ελπίζουμε πως άμεσα η  ενημερωτική πινακίδα  θα τοποθετηθεί και όλοι θα ξέρουν που να πάνε μετά τη διασταύρωση.
 agrinioreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]