[Ελλάδα]Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ροδόπης στην Κομοτηνή

Αυγενάκης σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ροδόπης στην Κομοτηνή

«Είμαστε έτοιμοι, να αλλάξουμε την Ελλάδα, να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων»

«Η Κυβέρνηση έγινε ο «Δούρειος Ίππος» για να εγκριθούν μέτρα που δεν θα τολμούσε ή δεν θα μπορούσε να το κάνει άλλος. Έβαλε τη χώρα σε μια περιπέτεια και τη βύθισε σε μια βαθιά και πρωτόγνωρη κρίση. Κρίση οικονομική, κρίση θεσμική, κρίση του κράτους δικαίου», δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, χθες, Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ Ροδόπης.

Ο Γραμματέας της Ν.Δ., ο οποίος ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ροδόπης κ. Γ. Βεζυργιαννίδη για το συνολικό του έργο, στο πλαίσιο της ομιλίας του, επεσήμανε:
«Ο κ. Τσίπρας έκλεισε 3 χρόνια στην εξουσία. Η ζημιά που έχει κάνει στην πατρίδα μας είναι, δυστυχώς, τεράστια. Τρία χρόνια από τότε που ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τους Έλληνες. Υποσχέθηκε να τελειώνει με τη λιτότητα και το παλιό. Και έφερε περισσότερη φτώχεια, διάλυση της μεσαίας τάξης, βαριά φορολογία. Έκοψε μισθούς και συντάξεις. Δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ. Και κατέληξε να γίνει ο ίδιος το χειρότερο κατεστημένο. Οι Έλληνες δεν τον εμπιστεύονται να λύσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δεν τον εμπιστεύονται ούτε για τα μεγάλα εθνικά θέματα.
Το success story εξόδου από τα Μνημόνια: Το 3ο πρόγραμμα λήγει τον Αύγουστο του 2018. Ήταν ένα πρόγραμμα αχρείαστο. Και ξεκινάει το 4ο Μνημόνιο, με ψηφισμένα μέτρα για το 2019-2020 ύψους 5,2 δις ευρώ (μείωση συντάξεων, αφορολόγητου, εισοδημάτων). Η καραμέλα ότι βγαίνουμε από τα Μνημόνια είναι μεγάλο ψέμα.
Στο Συνέδριό μας κηρύξαμε το Κόμμα μας σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα. Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι το σχέδιό μας. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα. Και οι Έλληνες το ξέρουν. Το 2018 θα είναι ακόμη πιο απαιτητικό. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε σκληρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση. Ταυτόχρονα, προβάλλουμε πιο συστηματικά τις πολιτικές του Προγράμματός μας.
Προ ολίγων ημερών, ψηφίσαμε το νέο Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης, που αποπνέει τη φιλοσοφία μας και το πνεύμα εξωστρέφειας των οργάνων του κόμματος. Με τον νέο Κανονισμό ισχυροποιείται ο ρόλος των μελών, απλοποιούνται οι διαδικασίες εκλογής οργάνων και ενισχύεται η διαφάνεια. Παράλληλα, αναδεικνύει τον σημαίνοντα ρόλο των περιφερειακών οργανώσεων και με σύγχρονο πνεύμα επανατοποθετεί τις οργανώσεις μας στις τοπικές κοινωνίες με ουσιαστική υπόσταση και σαφή οργανόγραμμα, αλλά σε περιβάλλον ελευθερίας και εξωστρέφειας.
Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε, με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, µία Ελλάδα υγιή, δυνατή, υπερήφανη. Μια Ελλάδα που δεν φοβάται το μέλλον, γιατί έχει μάθει από τα λάθη και το παρελθόν της. Μια Ελλάδα που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες. Μια Ελλάδα έτοιμη να ανοιχτεί στην Ευρώπη και στον κόσμο που αλλάζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]