ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ηπειρος:Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες (22-01-2018) το μεσημέρι στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι κατείχε παράνομα:
κυνηγετικό όπλο, για το οποίο στερούνταν άδειας κατοχής,
πυρίτιδα, βάρους (365) γραμμαρίων και βραδύκαυστο φιτίλι.
Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, προχθές (21-01-2018) το απόγευμα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 32χρονος υπήκοος Γαλλίας, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (6,5) γραμμαρίων.


Συνελήφθη, χθες (22-01-2018) το μεσημέρι, στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, μία 26χρονη υπήκοος Αλβανίας, καθώς σε βάρος της εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.



Συνελήφθη, χθες (22-01-2018) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 29χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]