Ηγουμενίτσα: Ημερίδα με θέμα "Εξωστρέφεια και Επιχειρείν"


Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου διοργανώνει ημερίδα με την υποστήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας, του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας με θέμα: "Εξωστρέφεια και Επιχειρείν". Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου 2018 στο
συνεδριακό κέντρο του ΤΕΙ στην Ηγουμενίτσα. Θέματα όπως η εξωστρέφεια, η προώθηση προϊόντων σε αγορές του εξωτερικού, η καινοτομία, η επιχειρηματικότητα, οι στρατηγικές συμμαχίες, η μεταφορά προϊόντων και η διείσδυση σε αγορές του εξωτερικού θα αναπτυχθούν από εκπροσώπους φορέων, οργανισμών και επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής όπως ο Δήμος Ηγουμενίτσας, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε., η Ζυθοποιία Ηπείρου Ε.Π.Ε., Κερκυραϊκή Ζυθοποιία, Πτηνοτροφική Ιωαννίνων Α.Ε. η Agroparago κ.α.
 Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:00 και είναι ανοιχτή στο κοινό. Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να αποτελέσει η ημερίδα αυτή ένα φόρουμ συζήτησης, ανταλλαγής απόψεων αλλά και ενημέρωσης και μεταφοράς τεχνογνωσίας από οργανισμούς, επιχειρήσεις και φορείς με εμπειρία σε εξωστρεφείς επιχειρηματικές δραστηριότητες.

δείτε το πρόγραμμα πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]