ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Το Εργ.Κέντρο Ιωαννίνων για την πρωτοβουλία Μαντά: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί»

 «Στο  σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί»
Έπρεπε να περάσουν μόλις 25 μηνύσεις, εισαγγελείς , 17 συλλήψεις, ακόμα και μέσα από τα σπίτια των εργαζομένων, επιθέσεις των ΜΑΤ με χειροβομβίδες κρότου λάμψης, 3 συνδικαλιστές στο νοσοκομείο, μέχρι και μπράβοι στο κέντρο της πόλης με την αστυνομία να κάνει πλάτες,   ώστε να «ευαισθητοποιηθούν» τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ. 
Είναι τουλάχιστον υποκριτικό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ να συναντιέται με τον γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας για να υπερασπιστεί τους εργαζόμενους της πρώην Καρυπίδης, οι οποίοι μαζί με το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων έχουν δώσει ένα παλικαρίσιο αγώνα τόσους μήνες για να επανέλθουν στην δουλειά τους, την ώρα που είναι ο ίδιος που θα ψηφίσει το αντιλαϊκό νομοσχέδιο για να τους αφαιρέσει το δικαίωμα να αγωνίζονται.
Τόσο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και των εργοδοτών όσο και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας & Εργοδοτών που διέλυσε πριν ένα μήνα την τριμερή συνάντηση έχουν κάνει άψογα τη δουλειά της μεγαλοεργοδοσίας . Άξιος ο μισθός τους.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]