ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Νοσοκομείο Χατζηκώστα:"Τιμή στους ανθρώπους με μεγάλη κοινωνική και ιατρική προσφορά στον τόπο και στο νοσοκομείο"

"Σήμερα ιδιαίτερη μέρα καθώς τιμάμε ανθρώπους με μεγάλη κοινωνική και ιατρική προσφορά το τόπο μας και το νοσοκομείο μας.  Λαμπρούς επιστήμονες και ανθρώπους, που αποτέλεσαν κομμάτι της Ιστορίας του νοσοκομείου και κρατούσαν σε πολύ υψηλό επίπεδο τις Υπηρεσίες αρμοδιότητας τους. Που έχουν διατελέσει τα καθήκοντα τους ως ιατροί και νοσηλευτές με απαράμιλλο ζήλο και ανθρωπιά.
Είχαμε το χρέος και την ηθική υποχρέωση να τους τιμήσουμε με την ελάχιστη δυνατή τιμή, να τους δώσουμε μια Τιμητική Πλακέτα τιμής ένεκεν της προσφοράς τους σε αυτό…
Κλείνοντας θα ήθελα να πω τα εξής: Η ευγνωμοσύνη μας προς τους ιατρούς και νοσηλευτές μας είναι δύσκολο να περιγράφει με λίγα λόγια αλλά οι ακόλουθες λέξεις αποτελούν μέρος του Ιπποκρατικού όρκου - θεμέλιο της ιατρικής ηθικής - και απεικονίζουν την σημαντική αξία του κοινωνικού έργου των ίδιων.
"Ηγήσεσθαι μεν τον δίδαξαν με την τέχνην ταύτην ίσα γενέτησιν εμοίσι και Βίου κοινώσασθαι".
Ήτο να θεωρώ τον διδάσκαλο μου της ιατρικής τέχνης ίσο με τους γονείς μου και την κοινωνό του βίου μου.
Ευχαριστούμε θερμά τα τιμώμενα πρόσωπα για την πολυετή προσφορά τους στη περιοχή και το νοσοκομείο μας, προσφορά η οποία αποτελεί ένα ζωντανό μήνυμα ελπίδας ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί.
Γι’ αυτό σήμερα σας υποδεχόμαστε με αισθήματα χαράς κι ευγνωμοσύνης και σας καλούμε να παραλάβετε τις τιμητικές πλακέτες σας εκφράζοντας σας την ελάχιστη τιμή και ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπό σας."σημείωσε στην ομιλία του κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο διοικητής του νοσοκομείου Χατζηκώστα κ.Ευάγγελος Καρβούνης .
φωτογραφία Ιωάννης Μπράτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]