ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

«Εικαστική παρέμβαση στη Ψυχιατρική Κλινική του Π.Γ.Ν.Ι, από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων και το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ»

«Εικαστική παρέμβαση στη Ψυχιατρική Κλινική του Π.Γ.Ν.Ι, από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων και το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ»

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ και τον καθηγητή κ. Μαυρέα, πραγματοποιεί παρέμβαση στους χώρους της Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Συγκεκριμένα, τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, παρεμβαίνουν στη Κλινική, βάφοντας τους χώρους της.
Η Καλλιτεχνική ομάδα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, που αποτελείται από τους μαθητές: Δώρα Αναστασιάδη,  Χερουλά Χασανή, Ντίνα Εξάρχου και την καθηγήτρια Ελευθερία Βαρβέρη, με υπεύθυνη τη διευθύντρια Καίτη Σεντελέ, παρεμβαίνουν εικαστικά, ζωγραφίζοντας τους χώρους με έργα μεγάλων καλλιτεχνών , όπως Βαν Γκογκ , Πικάσο, Μονέ, …
Η ιδέα ξεκίνησε από τη διευθύντρια Καίτη Σεντελέ και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τον καθηγητή κ. Μαυρέα και το ΚΕΘΕΑ.
Η παρέμβαση συνεχίζεται  και με τους μαθητές, Βασίλη Σιαμαλέκα, Γιάννα Καρκανάκη και Στασινή Νάκη.
Η διευθύντρια του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, κ. Καίτη Σεντελέ ευχαριστεί:
Τον καθηγητή τους Ψυχιατρικής Κλινικής  κ. Μαυρέα, τα μέλη  τους Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, τους μαθητές της καλλιτεχνικής ομάδας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας και την καθηγήτριά τους, καθώς και το Σύλλογο Γονέων του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος για την προσφορά υλικών ζωγραφικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]