ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Ευχαριστίες του Β. Τσιρώνη για την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του «αχλύς»

Έκφραση ευχαριστιών
του Β. Τσιρώνη για την εκδήλωση
παρουσίασης του βιβλίου του «αχλύς»
Μετά την επιτυχία που είχε η παρουσίαση του βιβλίου μου «αχλύς» την Παρασκευή (19-1-2018) στην αίθουσα «Δημ. Χατζής» του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες προς όλους τους συντελεστές της.
Πρώτα και κύρια στους τρεις παρουσιαστές του μυθιστορήματος, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γεώργιο Δ. Καψάλη, τη φιλόλογο του 9ου Λυκείου Ιωαννίνων κ. Νίκη Ζούκη και την εκπαιδευτικό - δημοσιογράφο κ. Γιώτα Φλώρου, για τον εντυπωσιακά διεισδυτικό, εμπεριστατωμένο και ανάγλυφο τρόπο με τον οποίο ανέδειξαν όλες τις πλευρές του, αλλά και για τα πλέον κολακευτικά λόγια με τα οποία εκφράστηκαν προς το πρόσωπό μου.
Ύστερα, στους δύο ταλαντούχους μουσικούς νέους, τον πιανίστα Γιάννη Ντακούμη και την υψίφωνο Μαρία Τσιρώνη, που με την ερμηνεία τους γοήτευσαν το πολυπληθές ακροατήριο.
Τέλος, στο πλήθος του κόσμου που προσήλθε αθρόα κατακλύζοντας ασφυκτικά την αίθουσα, παρακολούθησε με θρησκευτική ευλάβεια την όλη εκδήλωση και αγκάλιασε το βιβλίο.
Η βραδιά αυτή αποτέλεσε για μένα μια από τις πλέον τιμητικές και συγκινητικές στιγμές της ζωής μου και ασφαλώς θα μου μείνει αξέχαστη.
Θεωρώ πως για τέτοιες στιγμές αξίζει κανείς να ζει και να δημιουργεί.
Αισθάνομαι προς όλους ευγνώμων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]