ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η οικογένεια του Δήμου Αρταίων

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η οικογένεια του Δήμου Αρταίων
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το βράδυ της Παρασκευής η οικογένεια του Δήμου Αρταίων. Για λίγες ώρες οι εργαζόμενοι από το Δήμο και όλα τα Νομικά του Πρόσωπα (ΚΚΜΠΑΠ, ΔΕΥΑ, ΔΗΚΕΔΑ, ΑΔΑΕ, Λαχαναγορά, Λιμενικό Ταμείο) ξέφυγαν από τις καθημερινές υποχρεώσεις και διασκέδασαν ανταλλάσσοντας ευχές.
Παράλληλα, ο Δήμος Αρταίων και φέτος τίμησε τους εργαζόμενους που συνταξιοδοτήθηκαν την προηγούμενη χρονιά, προσφέροντας τους τιμητική πλακέτα για την πολυετή προσφορά τους. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι: Κωστής Δημήτριος (υπάλληλος ΔΕΥΑ), Νούσιας Γεώργιος (σχολικός φύλακας), Παρασκευάκης Δημήτριος (υπάλληλος Πρασίνου), Σακκά Χρυσούλα (Καθαρίστρια) και Τράμπα Σταυρούλα (υπάλληλος ΚΑΠΗ). Στην εκδήλωση έπαιξε μουσική ο υπάλληλος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Αλέξης Κατσαδωράκης.
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και απολύτως ικανοποιημένοι για την άριστη συνεργασία που έχουμε και για την προσπάθεια που όλοι καταβάλουμε ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες για τους δημότες. Καθημερινά όλοι μας προσπαθούμε για το καλύτερο και θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτό, γιατί κανείς δεν περισσεύει. Μέσα από την δύσκολη καθημερινότητα έχουμε σφυρηλατήσει δυνατές σχέσεις και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η οικογένεια του Δήμου Αρταίων είναι δυνατή και είναι σήμερα εδώ συγκεντρωμένη» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέας Λώλος, οι Αντιδήμαρχοι Χριστόφορος Σιαφάκας, Γιώργος Πανέτας, Θεανώ Γραμματικού, Άννα Κουτρούμπα, ο Πρόεδρος του ΚΚΜΠΑΠ Μιχάλης Κοτσαρίνης, της ΑΔΑΕ ΟΤΑ Κώστας Ζέρβας, του Λιμενικού Ταμείου Δημήτρης Σφήκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Τράμπας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηλίας Σερβετάς κ.α.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]