Δ.Ρ.Α.ΣΥ:" Κάτω τα χέρια απο το αντιφασιστικό κίνημα "

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
Ιωάννινα:Την Τρίτη 16/01 η δίκη των συλληφθέντων διαδηλωτών  στην αντιφασιστική κινητοποίηση διαμαρτυρίας  στην παρουσία του χρυσαυγίτη Χρήστου Παππά στις εορταστικές εκδηλώσεις της 21/02/17. 

Την Τρίτη 16 Γενάρη γίνεται η δίκη των διαδηλωτών που συνελήφθησαν στην αντιφασιστική κινητοποίηση διαμαρτυρίας στην παρουσία του χρυσαυγίτη Χρήστου Παππά στις εορταστικές εκδηλώσεις της 21/02/17. Η βίαιη και απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας, οι συλλήψεις και οι διώξεις των διαδηλωτών - και μάλιστα με εξωφρενικό και πρωτοφανές για την πόλη μας κατηγορητήριο - στόχο έχουν να εξασφαλίσουν τη δημόσια παρουσία των ναζί, να χτυπήσουν το αντιφασιστικό κίνημα και να τρομοκρατήσουν το λαό.

Η συγκεκριμένη δίκη, οι διώξεις των συλληφθέντων στα MARKET IN, η ενίσχυση του νομικού κατασταλτικού πλαισίου με το «ιδιώνυμο» της παρεμπόδισης πλειστηριασμών και το αντιαπεργιακό νομοσχέδιο, η συνεχής χρήση των αμερικανικής κοπής «τρομονόμων», δείχνουν πως ο αυταρχικός κατήφορος της διακυβέρνησης Τσίπρα δεν έχει τέρμα. Υπό την έννοια αυτή οι ντόπιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επάξια στέκονται δίπλα-δίπλα με καραμπινάτους φασίστες, είτε βρίσκονται στο Καστελόριζο είτε στα «Ελευθέρια» των Ιωαννίνων.

Καιρός ωστόσο είναι οι «επίσημες αρχές» της πόλης, ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης, να πάψουν να οχυρώνονται πίσω από το πρωτόκολλο και να συνταχτούν με το μέρος του λαού της πόλης που δεν ανέχεται τους θρασύδειλους νοσταλγούς του Χίτλερ, τους σύγχρονους καταδότες και δωσίλογους, να σουλατσάρουν κάτω από τους μαρτυρικούς Λιγκιάδες, στους δρόμους όπου ακόμη αντηχούν τα βήματα των χιλιάδες θυμάτων της εβραϊκής κοινότητας.

Οι εργαζόμενοι και η νεολαία στα Γιάννενα και ιστορική μνήμη διαθέτουν και ξέρουν να αντιπαλεύουν το φασισμό σε όλες τις μορφές του. Ούτε η καταστολή ούτε η αμέριστη στήριξη του κράτους και του κεφαλαίου στους φασίστες δεν πρόκειται να το αλλάξουν αυτό. Να αθωωθούν άμεσα οι αντιφασίστες διαδηλωτές/τριες. Να κηρυχθούν ανεπιθύμητοι στην πόλη οι νεοναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής. Κάτω τα χέρια από το αντιφασιστικό κίνημα!

Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, την Παρασκευή 12/01 και ώρα 18:00 στην Περιφέρεια.

Όλοι στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στους διωκόμενους, την Τρίτη 16/01 και ώρα 9:00 στα Δικαστήρια.

10 Γενάρη 2018

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ //
Δ.Ρ.Α.ΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]